Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Albanije

Imajući u vidu da je prethodnih godina zabeležen porast izvoza iz Srbije u Albaniju i da je on čak sedam puta veći od uvoza, ujedno je postojala i velika potreba za transportom robe ka ovoj zemlji. Već dugi niz godina smo glavna logistička podrška privrednicima u prevozu različite vrste roba.

Naš vozni park je opremljen najsavremenijim vozilima za svrhu transporta robe, koja poseduju GPS uređeje koji omogućavaju konstantno praćenje kretanja robe do krajnjeg odredišta. Naša usluga podrazumeva i pakovanje robe, utovar, demontažu i montažu i istovar. Ukoliko je potrebno, organizujemo i multimodalni transport robe uz korišćenje više vidova saobraćaja, poput železničkog, drumskog, vodnog i avio prevoza. Za nas nije prepreka vrsta robe koja se prevozi do Albanije. Prevozimo nameštaj i drugo pokućstvo, poslovne prostore, kućne ljubimce, antikvitete, posmrtrne ostatke, sefove i drugo. Ukoliko vam je neophodno skladištenje vaših stvari na dogovoreno vreme, u prilici smo da vam ponudimo posebne i adekvatno opremljene magacine, sa 24h nadzorom.

Kako bi se transport robe obavio na efikasan način, ostvarili smo uspešnu poslovnu saradnju sa agentima za prevoz u Albaniji. Na ovaj način, trudimo se da svaki vaš zahtev ispunimo u najkraćem mogućem roku.

Takođe, nudimo vam uslugu prevoza lica do svih gradova u Albaniji, poput Tirane, Drača, Elbasana, Skadra, Fjera, Korča, Valona, Berata i mnogih drugih. Vršimo efikasnu i bezbednu selidbu službenika ambasada i drugih privrednih društava, lica sa invaliditetom, starih lica. Našim vozilima upravljaju profesionalni vozači sa višegodišnjim iskustvom, koji poseduju znanje stranog jezika.

Nudimo vam ugodnu i pre svega bezbednu vožnju do svih albanskih gradova. U ponudi su i posebne prikolice za prevoz veće količine prtljaga.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u pogledu prevoza putnika i transporta robe ka Albaniji. O efikasnom, brzom i ekonomičnom prevozu, svedoči niz pozitivnih referenci zadovoljnih klijenata. Za vas smo dostupni svih sedam dana u nedelji.