Selidbe u inostranstvo

Medjunarodna Selidba

 

Uža specijalnost naše kompanije su: medjunarodne selidbe. Internacionane selidbe stambenih prostora, poslovnih prostora, diplomatskih prestavništva,antikviteta, su u našem asortimanu usluga već dugi niz godina. Iako je selidba na međuanrodnom nivou jedan kompleksan proces, to za nas nije prepreka.

medjunarodne selidbe Recta Via

 

 

Organizacija medjunarodne selidbe

Nudimo vam pre svega adekvatno pakovanje robe, utovar, demontiranje/montiranje, istovar na određenu adresu. Organizujemo adekvatnu selidbu bilo kojim vidom saobraćaja. Dogovaramo se sa vama u pogledu najbolje rute prevoza i samim tim zajedno biramo vid transporta koji se koristi. Nakon donošenja zajedničke i najekonomičnije odluke u pogledu selidbe, naša je odgvornost i zadatak da na efikasan način organizujemo selidbu.

internacionalne selidbe

 

                                    Priprema dokumentacije za medjunarodnu selidbu

Za vas pripremamo svu neophodnu dokumentaciju kao i dozvole za međunarodni prevoz.

Iako selidbe predstavlaju izuzetno težak i nelagodan posao po mnoge klijente, uz korišćenje naših usluga, dobićete brzu i efikasnu selidbu vašeg pokućstva, nameštaja, poslovne dokumentacije i drugo.

 

                                                                           Vozni Park

Naš vozni park je opremljen modernim kamionima, različite kubikaže i dimenzija za transport robe širom sveta. Takođe, nudimo vam uslugu praćenja kretanja vaše robe do krajnje destinacije.

Selidba kamionom Evropa

 

selidba holandija

Tim ljudi naše kompanije, dostupno vam je svih sedam dana u nedelji.

Vršimo selidbe ka svim zemljama u Evropi i šire. Ostvarili smo odličnu poslovnu saradnju sa mnogim domaćim i stranim operaterima u okviru avio saobraćaja, železničkog, drumskog i vodnog saobraćaja a sve u cilju da obavimo efikasnu selidbu za vas.
Svaka medjunarodna selidba je za nas izazov sa kojim se suočavamo u punom kapacitetu.
Nudimo Vam najpovoljnije opcije za Vaše selidbe na svim kontinentima. Bilo da je u pitanju Amerika ili Australija ili je to Afrika ili Azija. Naši agenti će Vam obezbediti udobnu i mirnu medjunarodnu selidbu.
U toku procesa transporta nudimo Vam osiguranje Vaših stvari kod renomiranih osiguravajućih kompanija.
Naših 30 godina u poslovima medjunarodnih selidbi i internacionalnom transportu roba su preporuka sama po sebi. Ne prepuštajte svoju selidbu ili prevoz robe slučaju.
Mi Vam možemo pomoći. Pozovite nas ili zatražite našu ponudu ili savet.