Ono što vama može delovati komplikovano i prilično stresno, nama je deo svakodnevnog poslovanja i tu smo da vas uverimo kako sve možemo organizovati tako da vi selidbu i ne osetite u tom smislu. Selidbe Turska su svakako naša česta intervencija jer smo u ovom poslu već dugi niz godina i posedujemo potrebno iskustvo, kao i međunarodna partnerstva i odnose koji su doprineli našem visokom kvalitetu usluga. Organizacija međunarodne selidbe sa sobom nosi određene protokole koji se moraju ispoštovati. Mi ćemo se pobrinuti za pribavljanje neophodne dokumentacije u šta ćete vi naravno biti upućeni i u svakom trenutku nas možete kontaktirati za bilo kakva pitanja. Takođe završavamo sve što je potrebno za carinjenje robe, precizno i do detalja.

Kombi prevoz i kamionski transport za međunarodne selidbe

Kada su u pitanju selidbe koje zahtevaju veliku kilometražu, veoma je važna ispravnost transportnog vozila. U ovom slučaju vam nudimo mogućnost odabira kombi prevoza ili kamionskog transporta za selidbe Turska. Naravno, sve zavisi od toga koja količina stvari za selidbu je u pitanju, kao i njena kilaža, zapremina i svi parametri koje uzimamo u obzir prilikom organizacije. Naravno u oba slučaja je bitno naglasiti da su sva naša vozila redovno servisirana, a vozači profesionalna lica koja uz sve mere opreza i poštovanje pravila, prevoze vaše stvari.

Zaštita i pakovanje stvari selidbe Turska

Kada je reč o tehničkom delu, veoma je važno da sve stvari budu adekvatno zaštićene i upakovane pre nego što se utovare u namensko vozilo. Takođe obavljamo i zaštitu unutar vozila kako se tokom vožnje ništa ne bi ljuljalo, palo ili na bilo koji način oštetilo. Koristimo specijalnu opremu za ove vrste usluga, kao i za prenošenje stvari do vozila i iz njega. Istovar obavljamo na željenoj lokaciji, samim tim vršimo i montažu nameštaja i postavljanje stvari na mestima koja ste vi odredili. Tu smo da se pobrinemo da selidbe Turska kao i sve ostale selidbe koje mi organizujemo, za vas budu prijatno iskustvo.