Kompletna selidba poslovnog prostora

Ukoliko preduzeće menja svoje sedište, neminovne su i selidbe poslovnih prostora. Selidbe poslovnog prostora i celokupna roba koju jedno Preduzeće poseduje je zaista obiman posao. Ovakva vrsta selidbe zahteva pored efikasnosti i bezbednost prevoza, kao i brzinu. Sve to je potrebno zbog adekvatnog nastavka poslovanja jednog Preduzeća.

Na sve ove zahteve naša kompanija može odgovoriti u potpunosti. Naš vozni park je opremljen vozilima kojima se mogu prevoziti velike količine poslovne dokumentacije, arhive, nameštaja i druge imovine koju poseduje Preduzeće. U voznom parku posedujemo kamione, specijalizovane za prevoz robe i selidbu imovine pravnih lica koje su većeg obima odnosno količine.

Kako ne bi Preduzeće beležilo poslovne gubitke usled promene sedišta, nudimo vam našu brzu i efikasnu uslugu.Pre svega, pakovanja poslovne dokumentacije, nameštaja i svega što poseduje vaše Preduzeće, utovar, bezbedan prevoz i istovar na krajnoj odrednici.

Nudimo vam efikasan i osiguran prevoz pravne imovine u celoj Srbiji i van njenih granica. Snosimo odgovornost za bilo kakvu eventualnu štetu vaše poslovne imovine. Tu smo da ispunimo bilo koji vaš zahtev. Ukoliko vam je potrebno skladištenje robe vašeg Preduzeća na neko vreme, nudimo vam uslugu skladištenja istih. Naši ljudi su profesionalni u svom poslu i poseduju već višegodišnje iskustvo u selidbi poslovnog prostora.

Selidba poslovnog prostora, kancelarijske opreme, poslovne dokuementacije i slično je veoma obiman i složen posao. Stoga, pre svake selidbe ovakve vrste, potrebno je da se usaglasimo u vezi sa jasnim konceptom selidbe. To podrazumeva da utvrdimo krajnju destinaciju, vrstu robe i količinu koja se prevozi i pre svega vremenski okvir koji je najpogodniji da se selidba efikasno ostvari. Precizni rokovi su presudni kako se ne bi narušilo poslovanje Preduzeća.

Selidbe poslovnog prostora zahtevaju i pojedine dozvole. Takođe, neizostavna su i osiguranja robe kao i carinske kontrole. Naše Preduzeće se isključivo bavi svim ovim pitanjima i unapred obezbeđuje sve vrste dozvola koje su neophodne za prevoz vašeg poslovnog prostora van granica Srbije.

Za našu kompaniju nije prepreka vrsta robe koju vaše Preduzeće poseduje i koju je potrebno preseliti. U te svrhe posedujemo savremenu opremu kako bi se brzo, profesionalno i bezbedno obezbedila selidba.

Posedujemo višegodišnje iskustvo u selidbi banaka, građevinskih kompanija i industrijskih postrojenja. Naš kvalitetg potvrđuje veliki broj pozitivnih reference pravnih lica iz različitih oblasti poslovanja.