Za našu agenciju ne postoje granice, obavljamo selidbe po celom svetu, bez problema i bilo kakvih prepreka. Selidbe Australija su upravo jedan od pokazatelja da profesionalno organizujemo prevoz robe gde god to vama da zatreba. Kada su u pitanju međunarodne selidbe veoma je važno pribaviti svu neophodnu dokumentaciju. Carinjenje robe i sva papirologija koja uključuje planiranje ovakvog posla, nisu na vašem teretu, za sve ćemo se pobrinuti mi. Zahvaljujući iskustvu koje imamo, kao i našim inostranim partnerima, sve završavamo u predviđenom roku. Nakon što ispoštujemo sve protokole koji uključuju administrativni deo, prelazimo na onaj tehnički, odnosno utovar nameštaja i stvari u vozilo, a potom do aerodroma, odnosno broda u zavisnosti koji način transporta odaberete.

Selidbe u zemlji i inostranstvu

Osim što organizujemo selidbe Australija, mi vršimo i selidbe u okvirima naše države, brzo i efikasno, sa svim olakšicama. Tu smo da vam obezbedimo potpuni ugođaj i opravdamo ukazano poverenje tako što ćemo vam pružiti uslugu visokog kvaliteta. Selidbe inostranstvo za naš uigran tim nisu ništa teže od organizacije lokalne selidbe iako iziskuju veće procedure i precizan plan izrade. S obzirom  da selidbe Australija mogu biti organizovane isključivo avionskim i morsko-kopnenim transportom gde se vaše stvari upakuju u specijalne kontejnere koji se potom utovaraju na brod. S druge strane, postoje i određene količine stvari koje mogu biti transportovane avionom, ali mi smo tu da vas uputimo u sve korake organizovanja selidbe ovog tipa.

Iako može delovati da ovakve selidbe zaista sa sobom nose veliki stres i nervozu, mi ćemo vas uveriti da za time nema apsolutno nikakvog razloga. Poverite nam planiranje prekookenaske selidbe i videćete da uz pravu agenciju, sve može proći u najboljem redu. Zaštita i pakovanje robe se vrše do detalja, kako vaša roba ne bi bila oštećena. Selidbe dragocenih stvari, kao i selidba specijalnog tereta, za nas su deo svakodnevnog planiranja i realizacije.