Selidbe antikviteta, umetnina, stilskog nameštaja…

Selidbe antikviteta su jedna od posebnih vrsta selidbi koja zahteva posebno angažovanje u pogledu pakovanja i samog prevoza ove vrste robe. U antikvitete spadaju posebne umetničke vrednosti koje su od izuzetnog značaja za same vlasnike i poseduju veliku vrednost. To ukazuje na potrebu posebne vrste organizacije same selidbe. Bilo kakva vrsta štete je zaista nedopustiva. Već dugi niz godina smo pokazali izuzetnu efikasnost u pogledu selidbi antikviteta i odgovorili na sve zahteve klijenata.

Za nas nisu prepreka vrste antikviteta koje je potrebno prevesti. Bilo da je reč o slikama, stilskom nameštaju, posebnim vrstama instrumenata, staklenih predmeta, posuđa od porcelana, časovnici, starinske lampe i mnogo drugih, nudimo vam efikasnu selidbu u svakom pogledu.

Ono što vam nudimo je izuzetan kvalitet usluge selidbe antikviteta unutar granica Srbije i na međunarodnom nivou. U našem voznom parku nalaze se kamioni, kombi vozila i druga manja vozila. Opremljeni smo adekvatnom ambalažom koja je potrebna za prevoz antikviteta. Sve to garantuje sigurnost u pogledu prevoza.

U našem asortimanu usluge prevoza antikviteta nudimo vam pre svega pakovanje istih, utovar i istovar kao i obezbeđenje neophodne dokumentacije i dozvola.

Za vas ćemo ispuniti sve carinske procedure u pogledu međunarodne selidbe.
Ukoliko se odlučite za naše usluge selidbi antikviteta, nudimo vam osiguranje kod osiguravajućih kuća koji su naši partneri.

Ponekad klijenti imaju potrebu i za skladištenjem svojih antikviteta. Ukoliko i vi imate ovakvu potrebu, nudimo vam i ovu uslugu. Bilo da je reč o slikama, nameštaju i drugim antikvitetima, nudimo vam bezbedno i efikasno skladištenje istih na dogovoreno vreme. Naša skladišta su opremljena savremenom opremom, koja ispunjava sve uslove (poput temperature i slično) za čuvanje ovih stvari.

Ukoliko se odlučite za naše usluge, budite uvereni da ćete dobiti kvalitetnu i efikasnu selidbu vaših antikviteta.