Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Italije

Selidbe ItaliaSelidbe Italija-Srbija
Više od 30 godina organizujemo selidbe i transport robe u Italiju i iz Italije ka drugim zemljama Evrope. Selidbe vršimo kamionima i kombi vozilima nosivosti od 1-25t i različite zapremine tovarnog prostora.Kada je reč o prevozu robe, za potrebe klijenata često organizujemo kombinovani transport robe, čime uključujemo i operatere drugih vidova saobraćaja poput vodnog, železničkog i avio saobraćaja. Ostvarili smo saradnju sa mnogim međunarodnim operaterima iz Italije, kako bi robu ili selidbu prevezli na brz i efikasan način.Selidba ItaliaPored organizacije samog transporta robe, pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole za obavljanje efikasnog međunarodnog prevoza.

Nudimo vam bezbedan prevoz selidbe do svih gradova u Italiji, poput: Rima, Napulja, Firence, Torina, Palerma, Đenove, Bolonje, Venecije i još mnogih drugih. Do sada smo obavili veliki broj selidbi u različite svrhe, seminara i drugih okupljanja. Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se mnoga pravna i fizička lica. Vozilima upravlaju profesionalni licencirani vozači sa dugogodišnjim iskustvom.

Seliba u Rimselidba u veronuselidba u djenovu

Već dugi niz godina obavljamo usluge transporta robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog iventara, umetnina i antikviteta i drugo. Veliki broj klijenata je potvrdio naš kvalitet usluga. Za svu vašu robu koju prevozim nudimo osiguranje, što podrazumeva saradnju sa nekim od vodećih osiguravajućih kompanija.

U pogledu transporta robe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Takođe, po potrebi i zahtevu klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja. Za potrebe međunarodnog transporta robe pribavljamo i svu neophodnu dokumentaciju i dozvole. Ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese pri čemu uključujemo često i železničke operatere zbog adekvatnog i brzog prevoza robe do krajnje adrese.

Selidba Italija

Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skladišta koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima.

Poštovani klijenti, nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan transport. Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.