Selidba kućnih ljubimaca

Pored uobičajenih selidbi pokućstva ili poslovnih prostora, česta je potreba klijenata i za selidbom kućnih ljubimaca. U ponudi naše Kompanije jeste i efikasna, bezbedna i kvalitetna selidba kućnih ljubimaca.

Ova vrsta selidbe je jako specifična i potrebna je adekvatna organizacija prevoza. Promena životnog prostora kućnih ljubimaca je itekako nelagodna i stresna po životinje i po njihove vlasnike. To utiče na njihovo raspoloženje i ponašanje, što od nas prevoznika zahteva posebnu organizaciju i brigu o samim životinjama.

Kako bi se obavila efikasna i bezbedna selidba kućnih ljubimaca, trudili smo se da se obučimo u pogledu ove vrste selidbe. Za ovu vrstu selidbe potrebna je adekvatna priprema životinja i obezbeđenje adekvatnog prevoza, što vam naša kompanija i nudi.

U našem voznom parku nalaze specijalizovana vozila za selidbu kućnih ljubimaca, kao i sva neophodna oprema.

Nudimo vam najbolju uslugu u pogledu selidbe kućnih ljubimaca, kvalitetnu brigu o njima tokom transporta, pribavlajmo svu neophodnu dokumentaciju kao i potvrde veterinarskih ambulanti koje su neophodne za selidbu ljubimaca.

Nudimo vam selidbu kućnih ljubimaca kako unutar Srbije tako i na međunarodnom nivou. Trudićemo se da se pruži adekvatna nega i briga vašim kućnim ljubimcima ukloliko se vrši selidba na dugim relacijama. Već dugi niz godina smo uspešni u ovoj vrsti selidbe i mnogo je pozitivnih referenci u pogledu selidbe kućnih ljubimaca stiglo na našu adresu.

Imajući u vidu specifičnost ove vrste selidbi, poručujemo vam da ukoliko se odlučite za naše usluge da možete bezbrižni biti u svakom pogledu, jer će vaš ljubimac biti u sigurnim rukama.