Skladištenje stvari za vreme selidbe ili na duže

Veliki broj klijenata je našoj kompaniji ukazao poverenje u pogledu selidbi stambenih i poslovnih prostora. Do sada smo obavili veliki broj selidbi i dobili dugačku listu zadovoljnih klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Za nas nisu bile prepreka destinacije do koje je potrebno prevesti određenu robu. Takođe, za nas nije bila prepreka ni vrsta robe koja se prevozi.

Naši klijenti su često imali zahteve za skladištenjem nameštaja na određeno vreme. Za te potrebe nudimo vam posebno opremljene magacine sa 24h nadzorom. Vaša roba je na bezbedan način smeštena a vi ste u prilici da u svakom momentu proverite njen status. Opremili smo naše magacine za čuvanje robe različite vrste. Pa tako, skladištili smo prehrambene proizvode, nameštaj, antikvitete, umetničke vrednosti i mnoge druge.

U pogledu utovara i istovara robe posedujemo svu adekvatnu mehanizaciju. Takođe, opremljeni smo adekvatnim alatom za demontiranje i montažu nameštaja. To doprinosi da se tokom tog procesa ne dese eventualne štete. Za celokupnu robu klijenata obezbeđujemo osiguranje i snosimo troškove za eventualne štete.

Naš vozni park poseduje moderna vozila koja su adekvatno opremljena za prevoz robe klijenata, bez obzira na njegovu veličinu i količinu. Takođe, nudimo vam pomoć tima ljudi koji će na profesionalan i efikasan način obaviti utovar odnosno istovar robe, demontažu/montažu i sve druge dodatne aktivnosti koje naš klijent zahteva.

Za nas nije prepreka destinacija do koje je potrebno transportovati vaš nameštaj i ostalo pokućstvo. Opremljeni smo i svom neophodnom ambalažom za pakovanje robe, ukoliko to klijent zahteva od nas.

Ponosni smo na veliki broj zadovoljnih klijenata čiju smo robu prevezli kako unutar granica Srbije, tako i u regionu, na evropskom i međunarodnom nivou. Svojim klijentima predlažemo najbržu rutu i zajedno utvrđujemo plan puta. Klijenti mogu u svakom trenutku da prate kretanje robe do konačne adrese, imajući u vidu da naša vozila poseduju GPS sistem nadzora.

Naše usluge su vam dostupne svih sedam dana u nedelji. Ponosni smo jer se na našoj listi nalaze samo zadovoljni klijenti. Zadovoljstvo klijenta je za nas imperativ.