Medjunarodne selidbe za Vašington

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u 2015. godini, ukupna spoljnotrgovinska razmena Srbije iSAD iznosila je 539,6 miliona američkih dolara. Ukupan izvoz u robi u SAD u 2015. godini iznosio je 250,7 miliona američkih dolara.
To nam uakzuje da su potrebe klijenatra za transportom robe iz Srbije do Sjedinjenih Američkih Država imale veliki obim. Među tim privrednicima su I mnogi naši klijenti.

Sa ponosom možemo da kažemo da smo u prethodnim godinama uspešno izvršili veliki broj transporta robe iz Srbije do SAD, posebno do Vašingtona, Čikaga i Njujorka. Za nas nije prepreka prekookeanska udaljenost ovog grada.

Veliki broj zahteva klijenata je bio upravo za transportom robe, selidbi pokućstva i poslovnog prostora do Vašingtona. Uvidevši da se broj takvih zahteva klijenata uvećava, ostvarili smo veoma blisku saradnju sa mnogim operaterima za prekookeanski saobraćaj i avio saobraćaj. To je znatno doprinelo pojednostavljenju same organizacije transporta I učinilo naše klijente veoma zadovoljnim uslugom.

Česti zahtevi klijenata za selidbe do Vašingtona je dokaz da smo adekvatno upoznati sa transportnom mrežom i najadekvatnijim načinima prevoza do Sjedinjenih Američkih Država. Zajedno sa našim klijentima utvrđujemo adekvatnu organizaciju i plan puta koji je će biti najekonomičniji po klijenta ali i najbrži. Kada je reč o ovakvom vidu prevoza na međunarodnom nivou, za potrebe klijenata pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole.

U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže opremljeni najmodernijim uređajima poput GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo.

Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skladišta koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe. Našim vozilima upravljaju isključivo profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom i poznavanjem stranog jezika.

Već dugi niz godina obavljamo transport robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, sefova banaka, kućnih ljubimaca, posmrtnih ostataka, umetnina i antikviteta i drugo. Za svu vašu robu nudimo osiguranje što podrazumeva da u slučaju potencijalne štete, vršimo nadoknadu klijentima.

Takođe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Na zahtev klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja i ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese u Vašingtonu.

Pre svega, nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz robe do svih gradova Sjedinjenih Američkih Država a posebno do Vašingtona. Za vas smo dostupni u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.