Pakovanje stvari za selidbu

Pri selidbama stvari, nameštaja, antikviteta i drugog pokućstva, kao i poslovnog prostora, jedan od važnih segmenata jeste i pakovanje. Naše Preduzeće nudi vam efikasno pakovanje vaših stvari. To podrazumeva da posedujemo adekvatnu ambalažu za svaku vrstu robe koju je potrebno upakovati i bezbedno prevesti do određene destinacije.

Posedujemo kutije različitih veličina, folije, sunđere, kese i drugo. Kako bi se određena roba zaštitila i spremila za prevoz, pakujemo je u posebne folije sa vazdušastim jastučićima, ili pak papirom, obezbeđujemo ih posebnim sunđerima a zatim obezbeđujemo među prostor posebnim sunđerima.

Naš tim ljudi već dugi niz godina je pokazao efikasnost u pakovanju stvari. Oni su obučeni i upoznati kako je potrebno određene stvari upakovati kako bi se bezbedno prevezle. Za nas nije prepreka vrsta robe koju je potrebno upakovati, bilo da je reč o antikvitetima, posuđu, staklenim predmetima, nameštaju, garderobi i slično. Ukoliko se pakuju izuzetno nežne i lomljive stvari u te svrhe koristimo posebne kutije sa više slojeva koje se pune sunđerima manjeg obima, čime se dodatno obezbeđuju.

Kada je reč o nameštaju, izlazimo u susret za njihovo demontiranje a zatim i adekvatno pakovanje. Svaka roba koja se upakuje se posebno obeležava na kutiji. Posebne su naznake na kutiji ukoliko se radi o lomljivim stvarima.

Imali smo iskustva i u prevozu, odnosno prvenstveno pakovanju sefova i bankomata i time izašli u susret mnogim bankama. Naši klijenti su uputili veliki broj pozitivnih refernici koje su potvrda kavliteta naših usluga.

Takođe, za svu vrstu robe garantujemo bezbednost. U slučaju eventualnih oštećenja nudimo sve vrste nadoknada. Naše usluge pakovanja robe nudimo vam kako za selidbe unutar granica Srbije tako i na međunarodnom nivou.

Upakovane stvari možete sačuvati na dogovoreno vreme u nqašim skladištima sa video nadzorom i na taj način imati konstantni uvid u njihovo stanje.