Prevoz / odnošenje starih i nepotrebnih stvari

Često se građani susreću sa problemom suvišnih stvari, nameštaja i slično u svom poslovnom odnosno stambenom prostoru. Selidba i odvoženje nepotrebnih stvari je jedan od najčešćih zahteva klijenata. Neupotrebljive stvari su često problem koji se javlja tokom selidbi, renoviranja i drugo.

Ukoliko se i vi suočavate sa ovakvim problem, tu smo da vam pomognemo i izadjemo u susret sa svakim vašim zahtevom. Imajući u vidu naše dugogodišnje isksutvo u pogledu selidbi, uočili smo da klijenti imaju često zahteve da prevezemo i nepotrebne stvari.

U tim situacijama, dogovor je presudan u pogledu rešenja ovog problema. Nudimo vam mogućnost prvenstveno skladištenja takvih stvari na dogovoreno vreme. Posedujemo skladišta opremljena video nadzorom, pri ;emu ‘ete u svako doba imati uvid u status tih stvari. Takođe, ukoliko je vaš zahtev da se te stvari prevezu do deponija, ispunićemo ga u potpunosti. Naša je sugestija da ukoliko vam stvari više nisu potrebne, moguće je pokloniti ih određenim ustanovama ili pak porodicama kojima je možda od velikog značaja.

Za ovakvu vrstu usluga na raspolaganju su vam vozila različite veličine i kubikaže. Nudimo vam utovar, demontiranje i istovar na krajnjoj destinaciji. Naš tim ljudi pomoćiće vam na brz i efikasan način da se rešite nepotrebnih stvari. Nudimo vam usluge svih sedam dana u nedelji.

Već dugi niz godina pokazali smo efikasnost u pogledu selidbi i odvoženja nepotrebnih stvari. Niz pozitivnih reference potvrđuje naš kvalitet i zadovoljstvo klijenata.