Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Francuske


Već dugi niz godina uspešno ispunjavamo zahteve naših klijenata u pogledu medjunarodnih selidbi na teritoriji Republike Francuske. Za nas nije prepreka udaljenost zemlje. U tom pogledu ostvarili smo adekvatnu saradnju sa mnogim operaterima iz različitih vidova saobraćaja, kao i sa agentima na međunarodnom nivou u oblasti logistike za medjunarodne selidbe. Cilj nam je da klijenti budu zadovoljni našom uslugom prevoza medjunarodnih selidbi i robe do bilo kojeg grada u Francuskoj.

Do sada smo zabeležili veliki broj pozitivnih referenci klijenata čiju smo robu ili selidbene stvari prevezli do Francuske.Takođe, obavili smo veliki broj zbirnih medjunarodnih selidbi, za klijente sa razlicitim zahtevima.

Kada je reč o prevozu robe, organizujemo i multimodalni transport robe, čime uključujemo i operatere drugih vidova saobraćaja poput drumskog, železničkog i avio saobraćaja. Ostvarili smo saradnju sa mnogim međunarodnim operaterima iz Francuske, kako bi se putnici i roba prevezli na brz i efikasan način. Pored organizacije samog prevoza putnika i transporta robe, pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole za obavljanje efikasnog međunarodnog prevoza.

U pogledu transporta robe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Takođe, po potrebi i zahtevu klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja. Za potrebe međunarodnog transporta robe pribavljamo i svu neophodnu dokumentaciju i dozvole. Ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese pri čemu uključujemo često i železničke operatere zbog adekvatnog i brzog prevoza robe do krajnje adrese.

U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže, kombi vozila . Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skladišta koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima.

Poštovani klijenti, nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz putnika do Francuske. Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.