Za sve vaše potrebe selidbe ili premeštanja određenih predmeta sa jedne lokacije na drugu, nudimo vam uslugu prevoz robe. Prevoz robe u Beogradu ili van grada, pa i države, vrše profesionalna lica koja su u ovom poslu već dugi niz godina. Imamo iskustvo u obavljanju svih tipova selidbe, kao i transporta specijalnog tereta. Posedujemo opremu koja se namenski koristi upravo za ovakve intervencije i koja mora biti potpuno ispravna i funkcionalna. Koristimo specijalne sajle i kaiševe za bezbedno spuštanje tereta koji se jedino na ovaj način može izneti iz nekog objekta. Kamionski prevoz kao i kombi prevoz su usluge koje su vam na raspolaganju za sve vrste transporta.

Cena prevoza robe

Cena za prevoz robe se formira na osnovu tipa usluge. Prema onome šta se prevozi, kilometraži koja je potrebna da se tovar preveze sa jedne na drugu lokaciju, kao i potrebno vreme da se obavi istovar i utovar. Čak i kada uzimamo u obzir sve ove parametre, naše cene su vrlo konkurentske, odnosno cena prevoza robe je pristupačna apsolutno svima. Kontaktirajte nas i raspitajte se o svim detaljima koji vas zanimaju, a mi ćemo u dogovoru sa vama razraditi sve ono što je neophodno kako bi se prevoz robe obavio bez ikakvih problema.

Zaštita i pakovanje stvari

Ovo je osnovna i glavna stavka kada se organizuje prevoz robe. Neophodno je dobro zaštititi i upakovati predmet koji se prevozi. U situacijama kada je reč o nečemu što je glomazno, ali i veoma vredno, što novčano, što emotivno, pristupa se sa velikim oprezom. Kada dobro zaštitimo dati predmet, sledeći korak je njegovo iznošenje iz stana, kuće, poslovnog objekta do prevoznog sredstva. Zatim ga dobro učvrstimo kako se tokom vožnje ne bi pomerao i na kraju njegov utovar je podjednako bitan. Od prvog do poslednjeg koraka se poštuju svi protokoli pa je i prevoz robe uspešno obavljen. To je veoma važno i mi nastojimo da klijentima u svakom trenutku obezbedimo pouzdan i profesionalan prevoz robe.