Saznajte više o nama

Recta Via d.o.o.

Recta Via d.o.o. je firma koja je osnovana 1990.g. Njena pretezna delatnost je organizacija prvoza robe u drumskom,pomorskom i avio saobracaju. Tokom proteklih cetvrt veka postojanja strpljivo smo gradili poverenje i ugled medju stranim i domacim korisnicima nasih usluga. Recta Via transport u pocetku posluje sa par kamiona i jednim kombi vozilom. Sada u svom sastavu poseduje moderan vozni park tertnih vozila nosivosti od 1-25t. Recta Via d.o.o. se bavi logistikom u transportima komercijalne robe u medjunarodnom i domacem saobracaju.U toku svog rada nailazili smo na razna iskusenja i prepreke od vremena sankcija i ratova na prostorima bivse SFRJ. Morali smo da se prilagodjavamo i snalazimo u novonastalim okolnostima, da bi smo se odrzali kao mlada kompanija koja ima pozitivnu viziju napretka. Nismo prestajali sa radom tokom ratnih dana za vreme NATO agresije na nasu zemlju. I u tim vanrerdnim okolnostima smo pokazali nasu vitalnost i kvalitet.

Nakon 2000 g. Usledila je nova provera za nas kolektiv. Trebalo se odupreti nelojalnoj konkurenciji i agresivnom nastupu inostranih transportnih firmi koje su nastojale da prigrabe sto veci deo trzista za sebe. To je bio novi izazov . Uspostavili smo saradnju sa nekim od svetskih transportnih kompanija kao sto su: Schenker, Gebruder, Intereuropa. Recta Via transport u svom razvojnom opredeljenju zeli intezivnu saradnju sa konkurentskim kucama , a sve u cilju podizanja nivoa usluga u medjunarodnom transport.

Specijalnost nase kompanije su selidbe fizickih I pravnih lica u zemlji I inostranstvu. Kao poseban segment u organizaciji selidbe nudimo sve pratece usluge, kao sto su : demontaza I montaza namestaja, pakovanje pokustva, izrada drvenih sanduka namenjenih za transport . Tokom proteklih godina oformili smo iskusne timove radnika koji godinama rade na poslovima pakovanja selidbenih stvari.

Ako imate potrebu da prevezete komercijalnu robu ili je u pitanju selidba u bilo koji deo sveta, mi Vam nudimo pravovremenu, kvalitetnu uslugu po pristupacnoj ceni. Nasi dispeceri vole svoj posao I znaju kako da najefikasnije organizuju Vas transport robe , selidbu stana ili poslovnog prostora.