Medjunarodne selidbe za Vankuver

Preseljenje u daleke zemlje poput Kanade i Amerike podrazumeva i selidbu pokućstva. Ukoliko se odlučite na ovaj korak, naša kompanija vam stoji na raspolaganju za brz i efikasan transport vaših stvari do krajnje adrese.

U prethodnim godinama smo efikasno obavili veliki broj transporta robe do Vankuvera. Ovaj najveći grad na zapadu Kanade je na velikoj udaljenosti od naše zemlje ali to za nas nije bila prepreka. Upoznati smo sa najbržim rutama za transport robe što nam omogućava efikasan transport do Vankuvera. Takođe, ostvarili smo blisku saradnju sa operaterima drugih vidova saobraćaja, poput operatera za prekookeanski i avio saobraćaj. Takav vid saradnje nam omogućava da ispunimo zahteve klijenata na najbolji mogući način.

Plan puta i samu organizaciju utvrđujemo zajedno sa našim klijentima. Pored toga, deo naše usluge su i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Takođe, po potrebi klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja. Za potrebe međunarodnog transporta robe pribavljamo i svu neophodnu dokumentaciju i dozvole. Ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese pri čemu uključujemo često i železničke operatere zbog adekvatnog i brzog prevoza robe.

Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se mnoga fizička i pravan lica. Mnogim privrednicima naše zemlje smo u potpunosti ispunili zahteve u pogledu transporta njihove robe.

Već dugi niz godina obavljamo usluge transporta robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, sefova banaka, kućnih ljubimaca, posmrtnih ostataka, umetnina i antikviteta i drugo. Veliki broj klijenata je potvrdio naš kvalitet usluga. Za svu vašu robu koju prevozima nudimo osiguranje. U slučaju potencijalne štete, vršimo nadokandu klijentima.

U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže, kombi vozila i više vrsta automobila novije proizvodnje. Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skaldišta i magacine koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima.

Iza nas je višegodišnje isksutvo u pogledu selidbi, transporta robe i prevoza lica. Nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz putnika.

Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.