Veoma je važno kome poveravate organizaciju selidbe dragocenih stvari. Pre svega želite da vaše stvari budu pažljivo iznesene, zatim transportovane i na kraju postavljene na željeno mesto, bez ikakvih oštećenja. Mi vam upravo to i nudimo, sigurnost i bezbednost u svakom koraku organizovanja selidbe dragocenih stvari. Veoma razumemo vaše želje i potrebe, pa svakom poslu pristupamo profesionalno bez izuzetka. Za vas je važno da znate, na raspolaganju su vam i selidbe dragocenih stvari inostranstvo, pa tako gde god da želite prenos vaših stvari i van granica naše zemlje, čak i kontinenta, to vam možemo omogućiti, uz sve garancije.

Selidbe dragocenih stvari prevoz

Za prevoz dragocenih stvari koristimo i namenska vozila za selidbe, pa tako imate mogućnost odabira kombi selidbe ili kamionske selidbe. Dragocene stvari ne moraju uvek biti velikog materijalnog značaja, već su često i od emotivne važnosti. Neke od dragocenosti mogu biti i dosta stari komadi nameštaja koji svakako imaju svoju drugu vrednost. Ono što je važno napomenuti, mi obavljamo selidbe dragocenih stvari, kao i selidbe svih drugih stvari sa podjednakom pažnjom i obzirom. Kod nas ne postoji rizik od oštećenja jer se pre svega vrši zaštita i pakovanje stvari. Nakon toga vrlo pažljivo iznosimo sve što je potrebno preseliti, a potom smeštamo u namensko vozilo predviđeno za selidbe. Tokom samog prevoza se pridržavamo svih propisa saobraćaja, a sva naša vozila se redovno servisiraju i potpuno su ispravna za ovaj posao.

Selidbe dragocenih stvari sigurnost

Uz nas dobićete najsigurniji transport robe. Selidba specijalnog tereta, kao i selidba klavira, muzičkih instrumenata, mašina i svega onoga što vam je potrebno, a spada u glomaznu kategoriju, sa nama će biti prevezeno uz visok nivo bezbednosti. Vaše dragocenosti neće imati ni najmanju ogrebotinu prilikom selidbe, u šta ćete se i lično uveriti. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i da vam obezbedimo selidbe dragocenih stvari po svetskom standardu.