Za vas obavljamo sve međunarodne selidbe, jednostavno, profesionalno i pouzdano. Nema razloga da se nervirate oko organizacije kada za to angažujete tim uigranih profesionalaca. Organizujemo selidbe Ukrajina, za vas, vaše prijatelje, poznanike i sve koji nam se obrate. Dobijate najbolje uslove i najbolju ekipu koja će se pobrinuti da ne osetite ni najmanje stresa prilikom prenošenja vaših stvari, nameštaja i svih dragocenosti. Možete biti u potpunosti sigurni da ste posao prepustili iskusnim i obučenim profesionalcima za selidbe inostranstvo. Tu smo da ispunimo vaša očekivanja i pružimo vam sigurnu i bezbednu selidbu. Opravdaćemo i nadmašiti vaša očekivanja jer razumemo potrebe klijenata.

Obavljamo prikupljanje sve neophodne dokumentacije za ulazak u Ukrajinu, kao i carinjene robe. Pobrinućemo se za svu papirologiju kako bismo mogli da pređemo na naredni korak koji se odnosi na detaljan plan organizacije same selidbe, istovara, prevoza i utovara. Nakon što se obavi zaštita i pakovanje robe, sledeće na redu je pakovanje u odabrano prevozno sredstvo. Ovaj odabir zavisi od toga da li je u pitanju nameštaj, selidba specijalnog tereta, obim i kilaža tereta i sve ono što se u ovakvim slučajevima uzima u obzir i procenu. Selidba klavira, kao i selidbe dragocenih stvari su sastavni deo naše organizacije.

Vodimo računa o vašim stvarima, ali i svim površinama koje mogu da se zakače ili oštete prilikom utovara ili istovara robe. Pa je tako neophodno osim zaštite stvari obaviti i zaštitu osetljivih površina, kao što su vrata, zid, pod i sve ono što može da podleže ovakvim oštećenjima. Zbog toga je i veoma važno napraviti detaljan plan za sve korake koje jedna selidba zahteva. Uz to je i veoma bitna oprema koju koristimo, a koja je namenski prilagođena za prenos nameštaja i svih stvari. Ne morate brinuti ukoliko je potrebno nešto spustiti sa terase ili izneti kroz prozor, navikli smo na rad u svim situacijama. Koristimo kombi prevoz i kamionski prevoz, a sva vozila su apsolutno ispravna i redovno servisirana.