Prevoz starijih osoba

Jedan od sve češćih zahteva naših klijenata jeste i selidba starijih lica i osoba sa invaliditetom. Već dugi niz godina izlazimo u susret našim klijentima u tom pogledu i trudimo se da ovim licima obezbedimo ugodnu i bezbednu selidbu.

Postoje više razloga za selidbu starijih lica i osoba sa invaliditetom. Bilo da je reč o promeni mesta boravka, odlaska kod njihovih porodica, preseljenja u drugu zemlju, preseljenje u staračke domovie i slično. Naše Preduzeće vam nudi uslugu selidbe ovih lica unutar granica Srbije i na međunarodnom nivou.

U našem voznom parku nalaze se vozila koja su adekvatno opremljena za prevoz osoba sa invaliditetom. Naša je misija da ovim licima obezbedimo maksimalni komfor i ugodnost.

Pored toga, naš tim ljudi će itekako pomoći u pogledu preseljenja njihovih stvari i garderobe. To podrazumeva da ćemo pomoći i u pakovanju robe, demontiranju odnosno montiranju nameštaja, utovaru odnosno istovaru robe.

Ukoliko je potrebno, vaše pokućstvo možemo i skladištiti na dogovoreno vreme.

Za nas je jako važno da se starije osobe i osobe sa invaliditetom osećaju bezbedno tokom selidbe i da im ona ne prestavlja dodatan stres.

Za efikasnu i bezbednu uslugu prevoza starijih lica i osoba sa invaliditetom, stojimo vam na raspolaganju svih sedam dana u nedelji.