Selidbe kamionom

Sve je veći broj zahteva klijenata za selidbama većeg obima. U te svrhe najadekvatnija je upotreba kamiona.

U našem voznom parku nalaze se pored kombi vozila i niz moderno opremljenih kamiona koji će vam omogućiti efikasnu selidbu čitavog pokućstva ili poslovnog prostora. Naši kamioni su različitih dimenzija i kubikaže. Kamioni imaju veliku prednost jer se uz pomoć njih dobiti efikasnu selidbu celokupnog imetka na kratkim i dugim relacijama.

Selidbe kamionima su prednost za velike kompanije i selidbu njihove robe i poslovne dokumentacije.

U zavisnosti koji kamion iz našeg voznog parka odaberete, time možete dobiti prostor za selidbu stvari težine od 1 tone do čak 15 tona.

Takođe, za selidbe kamionom neophodno je efikasno osoblje. Naš tim ljudi će vam omogućiti pažljivo i stručno pakovanje vaših stvari, garderobe, predmeta i drugog pokućstva. Pored pakovanja, nudimo vam i demontiranje odnosno montiranje nameštaja.

Već dugi niz godina naša kompanija ispunjava sve zahteve klijenata u pogledu selidbe kaminima.

Postoji mogućnost da za kamion zakačimo i priključna vozila,na primer prikolice za prevoz posebnog tereta. Takođe, posedujemo sve neophodne mašine za utovar odnosno istovar robe i adekvatnu ambalažu za sve vrste robe koju je potrebno preseliti. U ponudi su vam i posebna skladišta, ukoliko je potrebno sačuvati vašu robu na dogovoreno vreme.

Naši kamioni opremljeni su modernism uređajima. GPS uređaji omogućiće vam praćenje vašeg imetka do krajnje destinacije.

Prednost selidbe kamionima je pre svega u njihovom prostorušto omogaćava da se celokupan stambeni ili poslovni proctor preseli unutar granica Srbije i na međunarodnom nivou.

Naša usluga selidbe kamionima je brza, efikasan i bezbedna.