Agencija za međunarodne selidbe Slovenija vam je na raspolaganju za bezbedan i siguran transport robe i svih dragocenosti iz Srbije. Tu smo da sve učinimo kako bismo vam pružili jedno prijatno i pozitivno iskustvo kada su u pitanju selidbe Slovenija. Znamo koliko sve procedure, kada je u pitanju organizacija selidbe, mogu biti stresne, zbog toga smo vam na raspolaganju za sve što ovaj posao podrazumeva. Pribavićemo svu neophodnu dokumentaciju i pobrinuti se da završimo carinjenje robe prateći sve protokole. Na vama je samo da nas pozovete i date kratke instrukcije koje su nam potrebne za planiranje i organizaciju selidbe, a mi ćemo obaviti sve ostalo.

Prevoz selidbe Slovenija

Koristimo kombi prevoz za selidbe, ali ukoliko je neophodno da se preveze veća količina stvari, kao i ukoliko su u pitanju glomazni i teški komadi nameštaja, bele tehnike i svega što ne može biti spakovano u kombiju, radimo i kamionski transport. Sva naša vozila su redovno servisirana, a njima upravljaju profesionalni vozači. Prvo se radi zaštita i pakovanje robe, na čemu radimo sa punom pažnjom kako bismo maksimalno zaštitili stvari od bilo kakvog oštećenja. Naša vozila su iznutra takođe obložena odgovarajućim materijalima kako bi se izbeglo i najmanje habanje stvari prilikom transporta.

Pružamo vam bezbednu vožnju do same lokacije, odnosno adrese isporuke. Nakon toga obavljamo istovar i montažu stvari na mesta koja ste vi odredili za njih. Sve što vam je potrebno dobijate kod nas. Selidbe klavira, selidbe nameštaja, kućnih aparata, mašina koje se koriste u poslovne svrhe, šta god da je neophodno, mi ćemo preseliti gde god vi to kažete. Bez problema, komplikacija i stresa, pružićemo vam najbolji transport robe u inostranstvo. Sve vaše dragocenosti biće potpuno očuvane, bilo da je reč o materijalnoj ili emotivnoj vrednosti. Opravdaćemo kvalitet i odličnu reputaciju kada su u pitanju selidbe Slovenija, kao i sve međunarodne selidbe koje obavljamo.