Selidbe konzularnih predstavništva i ambasada

Jedna od posebnih vrsta selidbi jeste i diplomatska selidba. Ono što nju najviše odlikuje jeste potreba za visokim nivoom bezbednosti, poverenja i efikasnosti. U ovom slučaju potrebno je brzo i efikasno izvršiti selidbu diplomatskog osoblja, članova njihove porodice, kao i samog poslovnog prostora, koji podrazumeva nameštaj i poslovnu dokumentaciju. Već dugi niz godina naše Preduzeće ispunjava sve zahteve po pitanju diplomatskih selidbi. Ispunuli smo svaki njihov zahtev u pogledu efikasne selidbe, kako samog osoblja tako stvari i dokumentacije.

Najčešće su potrebe za diplomatskim selidbama na međunarodnom nivou. Za naše Preduzeće, daleke destinacije nisu prepreka.

Trudimo se već dugi niz godina da beležimo samo kvalitet u pogledu ove vrste usluga. Nudimo prevoz bez rizika i sa maksimalnim nivoom poverenja i bezbednosti.

Naš tim ljudi dostupan je za sve vrste zahteva diplomatskog osoblja. Nudimo vam pakovanje stvari u adekvatne ambalaže, demontiranje/montiranje, udoban i bezbedan prevoz i istovar na krajnjoj adresi. Posebno se brinemo o načinu pakovanja i prevoza antikviteta. Vršimo selidbu osoblja ambasada i njihovih porodica. Posebno smo opremljeni za adekvatan prevoz kućnih ljubimaca. Ukoliko imate potrebu za prevozom vozila ambasada, za nas ni to nije prepreka.

Kao dodatnu uslugu nudimo vam i prikupljanje sve neophodne dokumentacije koja je potrebna za selidbe na međunarodnom nivou.

U našem voznom parku nalaze se sva potrebna vozila za efikasnu selidbu. Pored kamiona, tu su i kombi vozila i druga manja vozila opremljena modernom tehnologijom. Jedna od njih je i GPS koja vam omogućava praćenje vaše selidbe na međunarodnom nivou.

Kao dodatnu uslugu nudimo vam i skladištenje vaših stvari ukoliko je potrebno. Takođe, ukoliko vam je potreban stambeni prostor, tu smo da obavimo sve formalnosti i pronađemo adekvatan i po vašim zahtevima.

Naš moto je brza, bezbedna i efikasna selidba. Tu smo da ispunimo sve vaše zahteve svih sedam dana u nedelji.