Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Amerike

Kada je reč o selidbama na međunarodnom nivou, poseban vid organizacije je potreban za selidbe do Amerike. Udaljenost ove zemlje je veoma često prepreka da se određena roba preveze do gradova u Americi. To u našem slučaju nije prepreka.

Iza nas je višegodišnje iskustvo u pogledu transporta robe i selidbi poslovnog prostora i pokućstva iz Srbije do Amerike i obratno. Kada je reč o našoj usluzi prevoza ona podrazumeva detaljnu organizaciju same selidbe, utvrđivanje najbolje rute i naravno sve u dogovoru sa klijentima.

Pored organizacije samog transporta, naš tim ljudi pribavlja sve neophodne dokumentacije i dozvole za obavljanje efikasnog međunarodnog prevoza do teritorije Amerike. U pogledu transporta robe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu, vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja. Za svu vašu robu koju prevozima nudimo osiguranje, što podrazumeva da u slučaju potencijalne štete, vršimo nadokandu klijentima.

U našoj knjizi utisaka su samo pozitivne reference naših klijenata kako u pogledu prevoza robe tako i pogledu selidbi poslovnog prostora, pokućstva, antikviteta, umetničkih vrednosti, kućnih ljubimaca i drugo do Amerike. Za nas nije prepreka velika udaljenost Amerike od Srbije. Kako bi ispunili sve zahteve klijenata, ostvarili smo blisku saradnju sa američkim agentima za logistiku. Najčešći zahtevi klijenata su zabeleženi za selidbu do svih država Amerike poput Virdžinije, Arizone, Severne I Južne Dakote, Teksasa, Tenesija, Alabame i vodećih gradova poput Vašingtona, Čikaga, Njujorka, Dalasa. Takođe, ne tako mali broj zahteva je bio za selidbom stvari I druge robe iz američkih gradova do Srbije I to najčešće iz Čikaga za Srbiju I obratno.

Kada je reč o prevozu robe, organizujemo i multimodalni transport robe, čime uključujemo i operatere više vidova saobraćaja. Usluga prevoza robe podrazumeva organizaciju samog transporta, utvrđivanje najbolje rute kretanja, pribavljanje sve neophodne dokumentacije i dozvole za obavljanje efikasnog međunarodnog prevoza do teritorije Amerike. U pogledu transporta robe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu, vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja. Za svu vašu robu koju prevozima nudimo osiguranje, što podrazumeva da u slučaju potencijalne štete, vršimo nadokandu klijentima.

Za potrebe internacionalnog prevoza, ostavrili smo odličnu saradnju sa avio operaterima, što u mnogome olakšava samu oragnizaciju prevoza. Takođe, kako bismo bezbedno i efikasno dopremili vašu robu do aaerodroma, opremili smo naš vozni park najmodernijim vozilima.

U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže za razne potrebe klijenata. Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skladišta koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima. Vozilima upravlaju profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem stranog jezika.

Naše usluge prevoza su ekonomične, efikasne u pogledu organizaciju i pre svega bezbedne. Za vas smo dostupni 24 sata, svih sedam dana u nedelji. Na raspolaganju smo vam u bilo koje vreme ukoliko su vam potrebne dodatne informacije za prevoz robe iz Srbije do Amerike i obratno.