Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Hrvatske

Selidbe Hrvatska

                                                         Selidbe u Hrvatsku

Poštovani klijenti, u prilici smo da vam ponudimo efikasnu, brzu i ekonomičnu selidbu lica i robe do Hrvatske.Vršimo siguran prevoz robe i lica do svih gradova u Hrvatskoj. Već su nam uveliko poznate sve dostupne putne i železničke deonice u Hrvatskoj, što nam u mnogome olakšava posao i omogućava da prevezemo lica i robu na brz i efikasan način. Zagreb, kao glavni i najveći grad Hrvatske, je poznat po tome što mnoge ključne drumske saobraćajnice prolaze kroz njega, poput autoputa A1 (Zagreb-Split-Dubrovnik), A3 koji sledi u potpunosti trasu Panevropskog Koridora X, koridor 5 i autoput A4.

Već tri decenije obavljamo usluge transporta robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, umetnina i antikviteta i drugo. Veliki broj klijenata je potvrdio naš kvalitet usluga.

selidba hrvatska

 

                                            Kompletna špediterska usluga za selidbe u Hrvatsku

 

Kada je reč o transportu robe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Takođe, po potrebi i zahtevu klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja. Za potrebe međunarodnog transporta robe pribavljamoi svu neophodnu dokumentaciju i dozvole. Ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese pri čemu uključujemo železničke, avio, vodne i drumske operatere.

 

inostrane selidbe

Takođe, nudimo vam prevoz lica do svih gradova Hrvatske poput Zagreba, Splita, Rijeke, Zadra, Pule, Siska, Šibenika, Dubrovnika, Vukovara, Poreča, Rovinja, Opatije, Benkovca i mnogih drugih. Vršimo bezbedan i udoban prevoz lica, službenika mabasade, službenika pravnih lica. Vozilima upravlaju profesionalni vozači sa dugogodišnjim isksutvom.

Selidba Hrvatska

 

U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže, kombi vozila i više vrsta automobila novije proizvodnje. Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skaldišta i magacine koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima.

 

pakovanje selidbe hrvatska

Iza nas je višegodišnje isksutvo u pogledu selidbi, transporta robe i prevoza lica. Nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz putnika. Na listi naših pozitivnih referenci nalaze se mnoga pravna lica poput banaka, ambasada, škola i drugi. Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.