Zaštita i pakovanje stvari prilikom selidbe su veoma važna stavka. Nama možete prepustiti apsolutno sve jer smo tu da ceo postupak selidbe, kao i transporta specijalnog tereta izvršimo u dogovorenom terminu, bez greške. Selidbe gotovo uvek sa sobom nose određenu dozu stresa, međutim, uz odabran tim saradnika koji je tu da vam obezbedi kvalitetnu uslugu, taj nivo je sveden na minimum. Mi vam garantujemo bezbedan prevoz robe, a u to se svakako podrazumeva i profesionalna zaštita i pakovanje stvari. Koristimo specijalna pakovanja u zavisnosti od onoga šta se prenosi. U ovo su uključeni i najskuplji i najdragoceniji komadi nameštaja, umetničke slike, skulpture i sve ono što i pored materijalne, za vas ima emotivnu vrednost.

Bezbedan transport robe

Nakon što se obavi zaštita i pakovanje stvari, neophodno je sve to bezbedno prebaciti u namensko vozilo, a potom obaviti prevoz robe i istovariti je na datu lokaciju. Mi smo opremljeni apsolutno svom opremom i materijalima koji štite zapakovanu robu tokom svih koraka same selidbe. Takođe je važno voditi računa prilikom iznošenja stvari, pa je tako nekada neophodno da se uradi i zaštita zida, vrata i svih površina koje mogu biti oštećene prilikom ove intervencije. Prednost koju nudimo je ta što vi ne morate ništa sami da pripremite, mi ćemo se pobrinuti za sve u dogovoru sa vama. Daćete nam instrukcije šta je neophodno preseliti, kada to želite i mesto gde će se obaviti istovar.

Cena za zaštitu i pakovanje stvari

Dostupnost svima i pristupačne cene selidbe nas i te kako izdvajaju od konkurencije. Dobijate mnogobrojne benefite angažovanjem našeg tima jer smo u ovom poslu dugi niz godina i razumemo potrebe klijenata. Ako vam je potreban kombi za selidbe ili kamion za selidbe, sve vam je na raspolaganju. Obavićemo siguran transport vaših najvrednijih predmeta i stvari, bez obzira na njihov oblik i dimenzije.