Ako ste se odlučili za selidbu u toplije krajeve iz privatnih ili poslovnih razloga, selidbe Grčka u našoj organizaciji će za vas biti jedno potpuno rasterećeno iskustvo. Ne tako daleko, ali opet ne i dovoljno blizu da biste sami mogli da se pobrinete za sve, za čime nema apsolutno nikakvog razloga, kada smo tu mi. Pobrinućemo se za pribavljanje čitave dokumentacije što se odnosi i na carinjenje robe, prevod svih papira i ono što administracija u ovakvim situacijama zahteva. Razumemo potrebe klijenata i tu smo da vam obezbedimo najbolju uslugu, gde nećete imati nikakvih komplikacija, stresa i nerviranja jer ste u dobrim rukama.

Međunarodne selidbe Grčka

Koristimo kombi prevoz kao i kamionski transport za selidbe. Naravno, sa vama se uvek možemo dogovoriti ukoliko smatrate da je možda beka druga opcija bolja, pa tako vršimo i vazdušni, ali i pomorski transport. Ono što je važno i vama i nama jeste da sve bude po pravilima. Zbog toga slobodno se možemo pohvaliti činjenicom da organizujemo selidbe po protokolu, poštujući sve propise i zakone. Pa tako kada je reč o našim vozilima, sva su uredno servisirana, a njima upravljaju licencirani vozači za međunarodni transport. Selidbe Grčka su pokrivene u svakom smislu, pravno i tehnički.

Zaštita i pakovanje stvari

Jedan veoma važan korak je svakako zaštita i pakovanje stvari. Ne želite da bilo šta od vaših dragocenosti bude oštećeno prilikom transporta ili utovara i istovara. Takođe vodimo računa i o svim površinama tokom unošenja i iznošenja nameštaja, kao i svih ostalih stvari. Radimo selidbe specijalnog tereta, sve ono što je glomazno, teško, velike zapremine i jednostavno nije baš lako izneti. Zbog toga koristimo specijalnu opremu, kako bismo i najkomplikovaniju selidbu obavili besprekorno. Radimo montažu nameštaja na adresi prema vašim instrukcijama. Uvek tu za vas i uvek na visini zadatka, pozovite nas i saznajte zbog čega smo najbolja agencija za selidbe u inostranstvo.