Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Evrope

selidbe
Selidbe u Evropi su naša inspiracija za dobar posao
Već 30 godina obavljamo selidbe za naše klijente po celoj evropi.
Od Kipra do Norveške od Rusije do Portugala na svim pozicijama našeg kontinenta smo radili medjunarodne selidbe.
Suočavali smo se sa različitim izazovima naše profesije, ali na opšte zadovoljstvo naših klijenata uspevali smo da istrajemo u kvalitetu,pouzdanosti kod realizacije selidbi kako fizikih tako i pravnih lica.
Pored medjunarodnih selidbi realizujemo svojim vozilima transport robe ka svim većim evropskim gradovima. U Nemačkoj tu su naši logistički centri : Minhen, Frankfurt, Berlin. U Austriji naši logistički centri su u Beču, Gracu i Lincu. U Italiji to su: Gorica, i Milano. U Francuskoj : Pariz, Lion , Marsej. Naše logistčke veze su u Holandiji i Belgiji a takodje i Velikoj Britaniji.
Naročito negujemo opciju kombinovanog-zbirnog transporta kao najekonomičniju opciju kod manjih pošiljki roba.
Naši dispečeri su posvećeni svom poslu i u najkraćem roku će Vam ponuditi najekonomičniju opciju za transport željene robe sa jednog kraja Evrope na drugi.
Selidba EvropaSelidba Evropa
Internacionalne selidbe obavljamo poštujući standarde EU. Naša vozila za selidbe su nosivosti od 1-25 t, i sva poseduju opremu za zaštitu selidbenih stvari u tovarnom prostoru.
Naši vozači su sa višegodišnjim iskustvom u kamionskom medjunarodnom transportu i poseduju neophodne licence za upravljanje vozilima nove generacije .  Utovar i istovar selidbe obavljaju profesionalni radnici sa višegodišnjim iskustvom u pakovanju i manipulaciji selidbi. Za korisnike naših usluga, po potrebi, obezbedjujemo magacinski prostor i špediterske usluge u svakoj od evropskih zemalja.
Za vreme transporta robe ili selidbe kroz evropu, istu osiguravamo po želji naših klijenata kod renomiranih osiguravajućih društava i kompanija.
Mi planiramo i pratimo svaki naš transport putem GPS-a .
Selidbe Evropa PakovanjeSelidba kamionom EvropaSelidba šleperom EU
Naša deviza je: "Selite se? Mi Vam možemo pomoći"
Nudimo Vam: tačnost, kvalitet i korektnu cenu usluge.
Pozovite nas ili zatražite ponudu putem mejla.
Biće nam zadovoljstvo da Vam organizujemo selidbu.