Selidba sama po sebi nije baš jednostavan posao, a klijenti je uvek dožive stresnije nego što za to postoji razlog. Posebno, ako angažujete agenciju koja se bavi selidbama dugi niz godina, kao što je to slučaj sa nama, onda nema potrebe za nervozom. Međunarodne selidbe su viši nivo stresa u očima onih koji selidbu planiraju, ali i za to imate nas. Selidbe Španija obavljamo koristeći specijalnu namensku opremu, namenska transportna vozila i zaštitna pakovanja. Rešavamo sva papirološka i administrativna pitanja, vaše je samo da nas kontaktirate i ne razmišljate o potencijalnim problemima jer ih sa nama nećete ni imati.

Selidbe Španija transport

Koristimo kombi prevoz, a vršimo i kamionske selidbe. Od vas uzimamo neophodne informacije na osnovu kojih pravimo detaljan plan posla. On uključuje i biranje vozila za selidbe, sve u zavisnosti od toga šta nameravate da prevezemo. Prvi korak koji je veoma važan jeste da se obezbedi sav nameštaj, odnosno da se obavi zaštita i pakovanje stvari. Kod nas ne postoji nikakav rizik od oštećenja, ogrebotina i bilo kakvog habanja jer maksimalno obezbeđujemo sve stvari koje se spremaju za transport. Takođe vršimo i zaštitu zidova, vrata i svega onoga što može da se ošteti tokom iznošenja i unošenja stvari. Imamo specijalne sajle i kaiševe ukoliko je potrebno da se roba spušta sa određene visine. Vozilo za selidbe je takođe potpuno opremljeno za ovu namenu. Kod nas dobijate pouzdan i bezbedan transport robe u inostranstvo.

Selidbe inostranstvo ne moraju biti ni naporne ni stresne kada za to angažujete pravi tim ljudi. Poštujući vaše instrukcije, selidbe Španija se obavljaju bezbedno i sigurno. Obavljamo utovar, prevoz i istovar na željenu lokaciju u dogovorenom roku, bez problema. Montaža i demontaža nameštaja je takođe uključena u celu proceduru selidbe. Takođe je važno da znate, selidbe inostranstvo vršimo za sve zemlje, a selidbe Španija su deo toga.