Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Danske

Već 30 godina uspešno ispunjavamo zahteve naših klijenata u pogledu selidbi i transporta robe do Danske. Udaljenost skandinavskih zemalja za nas nije prepreka. Česti zahtevi klijenata za prevoz robe i lica do ove zemlje je ujedno potvrda kvaliteta naše usluge, kao i dokaz da smo adekvatno upoznati sa transportnom mrežom skandinavskih zemalja poput Danske, Norveške i Švedske. Za potrebe klijenata često organizujemo kombinovani prevoz robe. To podrazumeva angažovanjei operatere drugih vidova saobraćaja poput: vodenog, železničkog i avio saobraćaja. Ostvarili smo saradnju sa mnogim međunarodnim operaterima i agentima logistike iz Danske, kako bi se lica i robe prevezli na brz i efikasan način. />Kada je reč o ovakvom vidu prevoza na međunarodnom nivou, za potrebe klijenata pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole.
Pre svega, nudimo vam bezbedan prevoz robe, do svih gradova u Danskoj, poput Kopenhagena, Orhusa, Odense, Olborga, Esbjerga, Vejle i još mnogih drugih

Već tri decenije obavljamo usluge transporta robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, umetnina i antikviteta i drugo.

Za svu vašu robu koju prevozima nudimo osiguranje što podrazumeva da u slučaju potencijalne štete, vršimo nadoknadu klijentima.
U pogledu transporta robe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Takođe, po potrebi i zahtevu klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja. Ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese pri čemu uključujemo često i železničke operatere zbog adekvatnog i brzog prevoza robe do krajnje adrese.

U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže, kombi vozila i više vrsta automobila novije proizvodnje. Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skaldišta i magacine koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima.

Naše višegodišnje isksutvo u pogledu selidbi, transporta robe i prevoza lica pootvrđeno je velikim brojem pozitivnih referenci zadovoljnih klijenata. Pre svega, nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz putnika do Danske i drugih skandinavskih zemalja. Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.