Medjunarodne selidbe za Čikago

Treći grad po veličini u Sjedinjenim Američkim Državama u državi Ilinois je Čikago. Pored te činjenice, postoje podaci koji potvrđuju još jednu činjenicu da se nejveći broj srpskih državljana preselio baš u ovaj grad. Tako i statistika našeg preduzeća potvrđuje da smo najveći broj seldibi uspešno izvršili do Čikaga.

U pogledu transporta pokućstva ili psolovnog prostora, za nas nisu bila prepreka kilometri niti prekookeanska udaljenost ovog grada. Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se i mnogi privrednici koji su imali potrebe za selidbom poslovnog prostora ili transportom robe do Čikaga.

Kako bismo adekvatno ispunili želje naših klijenata ostvarili smo blisku saradnju sa agentima za logistiku iz Ilinoisa. Takođe, uključili smo po potrebi i druge vidove saobraćaja, posebno operatere za prekookeanski i avio saobraćaj. To nam je u mnogome olakšalo celokupnu proceduru a samim tim smo u najkraćem mogućem roku dopremili robu klijenata do krajnje adrese.

Česti zahtevi klijenata za selidbe do Čikaga su dokaz da smo adekvatno upoznati sa transportnom mrežom i najadekvatnijim načinima prevoza do Sjedinjenih Američkih Država. Zajedno sa našim klijentima utvrđujemo adekvatnu organizaciju i plan puta koji je će biti najekonomičniji po klijenta ali i najbrži. Kada je reč o ovakvom vidu prevoza na međunarodnom nivou, za potrebe klijenata pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole.

U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže a sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skaldišta i magacine koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima. Našim vozilima upravlaju isključivo profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom i poznavanjem stranog jezika.

Već dugi niz godina obavljamo transport robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, sefova banaka, kućnih ljubimaca, posmrtnih ostataka, umetnina i antikviteta i drugo. Za svu vašu robu nudimo osiguranje što podrazumeva da u slučaju potencijalne štete, vršimo nadoknadu klijentima.

Takođe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Na zahtev klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja i ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese u Njujorku.

Pre svega, nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz robe do svih gradova Sjedinjenih Američkih Država a posebno do gradova države Ilinois a posebno Čikaga. Za vas smo dostupni u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.