Medjunarodne selidbe za Njujork

Selidba New York

                                                             Selidbe Njujork

Najveći grad po broju stanovnika Sjedinjenih Američkih Država je Njujork. Veliki broj državljana naše zemlje je tokom prethodnih godina odlučio da se preseli u SAD, posebno u Njujork. Iz tih razloga je veliki broj klijenata uputio zahtev za selidbu našoj kompaniji. Za nas nije bila prepreka udaljenost ovog grada kako bismo efikasno izvršili selidbu pokućstva. Takođe, na listi zadovoljnih klijenata nalaze se i mnogi privrednici koji su imali potrebe za selidbom poslovnog prostora ili transportom robe do Njujorka.

                                 Kombinovani transport selidbe za Njujork

Česti zahtevi klijenata za prevoz robe i lica do Njujorka je dokaz da smo adekvatno upoznati sa transportnom mrežom do ovog grada i najadekvatnijim načinima prevoza do Sjedinjenih Američkih Država. U tom smislu, zajedno sa našim klijentima utvrđujemo adekvatnu organizaciju i plan puta koji je će biti najekonomičniji po klijenta ali i najbrži. Za nas su imperativ efikasnost, ekonomičnost i bezbednost robe koja se prevozi. Tokom prethodnih godina ostvarili smo saradnju sa mnogim međunarodnim operaterima i agentima logistike iz SAD-a posebno iz Njujorka, kako bi se lica i robe prevezli na brz i efikasan način.

Selidba Nju JorkAvio cargo Nju JorkLika Nju jork

 

Kada je reč o ovakvom vidu prevoza na međunarodnom nivou, za potrebe klijenata pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole.
U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže, kombi vozila i više vrsta automobila novije proizvodnje. Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skaldišta i magacine koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima. Našim vozilima upravlaju isključivo profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom i poznavanjem stranog jezika.

Već dugi niz godina obavljamo usluge transporta robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, sefova banaka, kućnih ljubimaca, posmrtnih ostataka, umetnina i antikviteta i drugo. Za svu vašu robu koju prevozima nudimo osiguranje kod pouzdanih osiguravajućih kompanija.

 

                                                     Utovar i istovar selidbe u Njujorku

U pogledu transporta robe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Takođe, po potrebi i zahtevu klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja. Ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese u Njujorku.

Selidba New Jorkselidba u New York

Pre svega, nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz robe do svih gradova Sjedinjenih Američkih Država a posebno do Njujorka. Za vas smo dostupni u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.