Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Rusije

Već dugi niz godina uspešno ispunjavam zahteve naših klijenata u pogledu selidbe na međunarodnom nivou. Uspešno pokrivamo celokupnu Evropu. Za nas nije prepreka udaljenost zemlje, poputa zemalja Azije i Bliskog Istoka. Uspešno ostavrujemo prevoz putnika, kao i transport robe do Rusije. Za naš uspeh presudna je bliska saradnja sa mnogim operaterima iz različitih vidova saobraćaja, kao i sa agentima na međunarodnom nivou u oblasti logistike. Cilj nam je da klijenti budu zadovoljni našom uslugom prevoza putnika i robe do krajnje destinacije.

Do sada smo zabeležili veliki broj pozitivnih referenci klijenata čiju smo robu prevezli do Rusije i mnogih njenih gradova, poput Moskve, Sankt Peterburga, Novosibirskog, Volgograda, Perma i još mnogih drugih manjih gradova. Takođe, obavili smo veliki broj prevoza putnika do Rusije. Vršili smo prevoz učesnika različitih seminara, međunarodnih konferencija, sajmova i u svrhu turističke posete. Ostvarili smo u tom pogledu poverenje mnogih institucija poput domova zdravlja, vrtića, škola, umetničkih i kulturnih institucija i drugih privrednih društava.

Kada je reč o prevozu robe, organizujemo i multimodalni transport robe, čime uključujemo i operatere drugih vidova saobraćaja poput drumskog, železničkog i avio saobraćaja. Ostvarili smo saradnju sa mnogim međunarodnim operaterima iz Rusije, kako bi se putnici i roba prevezli na brz i efikasan način. Pored organizacije samog prevoza putnika i transporta robe, pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole za obavljanje efikasnog međunarodnog prevoza do tertorije Rusije.

Nudimo vam bezbedan i ugodan prevoz lica, službenika ambasada, privrednih društava, starih lica i osoba sa invaliditetom do svih ruskih gradova. Vozilima upravlaju profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem stranog jezika.

Već dugi niz godina obavljamo usluge transporta robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, sefova banaka, kućnih ljubimaca, posmrtnih ostataka, umetnina i antikviteta i drugo do Rusije. Veliki broj klijenata je potvrdio naš kvalitet usluga. Za svu vašu robu koju prevozima nudimo osiguranje, što podrazumeva da u slučaju potencijalne štete, vršimo nadokandu klijentima.

U pogledu transporta robe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu, vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja.

U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže, kombi vozila i više vrsta savremeno opremljenih automobila novije proizvodnje. Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skladišta koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima.

Naše usluge prevoza su ekonomične, efikasne u pogledu organizaciju i pre svega bezbedne. Za vas smo dostupni 24 sata, svih sedam dana u nedelji.