Kada su u pitanju međunarodne selidbe, jedna od najvažnijih stavki je svakako carinjenje robe. Ovaj zadatak ne možete prepustiti bilo kome već isključivo stručnim licima specijalizovanim za organizovanje ovakvih poslova. Mi vam nudimo najpovoljniju opciju za carinjenje robe gde god da nameravate planiranje selidbe. Ovo je samo jedan deo posla koji se odnosi na pribavljanje sve potrebne dokumentacije, kao i prevođenje isprava, mnogih formulara, papira i onoga što je uključeno u ovaj proces. Zbog toga je veoma važno da sve prođe u najboljem redu, bez greške jer su ipak u pitanju selidbe inostranstvo, od najbližih do najudaljenijih krajeva sveta.

Dokumentacija potrebna za carinjenje robe

Sva dokumentacija koju pribavljamo mora da podleže zakonskoj regulativi. Veoma je važno da u svom timu saradnika imate stručne profesionalce koji dobro poznaju sve zakone kada je u pitanju carinjenje robe. Naša agencija vam pruža najbolje uslove za rad i organizovanje selidbe na bilo kom kraju sveta. Carinska deklaracija je veoma važna, ali vi o tome ne morate previše razmišljati jer smo mi već dugi niz godina u ovom poslu i sve neophodne papire organizujemo u predviđenom roku. Carinjenje robe prilikom uvoza kao i carinjenje robe prilikom izvoza uvek mora biti ispoštovano prema dobro utvrđenim regulativama. Za svaku od navedenih operacija je zaduženo lice stručno upravo za tu oblast, uz odlično poznavanje jezika i protokola.

Usluge carinjenja i organizacija selidbe

Nudimo vam sve usluge na jednom mestu. Organizovanje selidbe na državnom nivou, kao i organizacija međunarodne selidbe, gde god da vam zatreba, uz sve opcije transporta. Ukažite nam svoje poverenje i mi ćemo opravdati očekivanja i pohvale zadovoljnih klijenata koji su do sada imali priliku da sarađuju sa nama. Naši partneri iz zemlje i inostranstva nam omogućavaju da zajedničkim znanjem i umećem svakodnevno vršimo selidbe zavidnog kvaliteta. Doživite sasvim novo iskustvo poslovanja i uslugu svetskog standarda.