Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Nemačke


Vršimo transport robe i medjunarodne selidbe od Srbije ka Nemačkoj i obratno. Davno smo prepoznali potrebu mnogih privrednika za organizovanjem adekvatnog transporta različite vrste roba iz Srbije u Nemačku i obratno. Zato smo i mnogima od njih ponudili naše logističke usluge. Već dugi niz godina, obavljamo na efikasan način transport robe i selidbe do svih gradova u Nemačkoj, poput Berlina, Hamburga, Minhena, Kelna, Frankfurta, Hamburga i drugih.Najčešći zahtevi naših klijenata su bili u domenu prevoza robe i usluge selidbe do Nemačke i iz Nemacke ka Srbiji. To samo potvrđuje kvalitet naše usluge i ujedno je dokaz da smo adekvatno upoznati sa nemačkom transportnom mrežom. Za potrebe klijenata često organizujemo kombinovani prevoz robe, čime uključujemo i operatere drugih vidova saobraćaja poput : vodenog, železničkog i avio saobraćaja. Ostvarili smo saradnju sa mnogim međunarodnim operaterima iz Nemačke, kako bi smo robu prevezli na brz i efikasan način. Pored prevoza, pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole za efikasan međunarodni transport.Već 30 godina obavljamo usluge transporta robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, sefova banaka, klavira i pijanina, umetnina i antikviteta i drugo. Veliki broj klijenata je potvrdio naš kvalitet usluga. Za svu vašu robu koju prevozima nudimo osiguranje poznatih osiguravajucih kuca.
Raspakivanje selidbe
Demontaza selidbeU pogledu transporta robe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Takođe, po potrebi i zahtevu klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja.Za potrebe međunarodnog transporta robe pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole. Ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese pri čemu uključujemo često i železničke operatere zbog adekvatnog i brzog prevoza robe do krajnje adrese.

U našem voznom parku nalaze se kamioni i kombi vozila, različite kubikaže,i nosivosti od 1-25 t novije proizvodnje. Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe ili selidbe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naše magacine, koji su adekvatno opremljeni za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, oni poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima.

Iza nas je tridesetogodisnje isksutvo u pogledu selidbi i transporta robe. Nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza,efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz. Na listi naših pozitivnih referenci nalaze se mnoga pravna i fizička lica. Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.