Prilikom organizovanja selidbe, mi obavljamo apsolutno sve što je uključeno u organizaciju, kako vi ne biste morali da se maltretirate oko pojedinih stavki. Selidbe Belgija su veoma tražene, ali takođe obavljamo i selidbe koje se odnose na ostale države i gradove u celom svetu. Za dobro obavljenu selidbu je važan detaljan plan i organizacija, samim tim sve zavisi od odabira agencije za selidbe. Kod nas dobijate najbolji tretman, bez ikakvih problema.

Međunarodne selidbe Belgija

Polažemo garanciju na kvalitet kada su u pitanju međunarodne selidbe. Poštujemo vaše vreme i sve završavamo umesto vas. Nema potrebe da se opterećujete oko pakovanja i zaštite predmeta, birokratije i svega onoga što vam mi završavamo pouzdano i brzo. Razumemo koliko selidbe mogu biti stresne, pa smo preuzeli na sebe sav deo posla koji će vas osloboditi gubljenja vremena i živaca. Selidbe Belgija organizujemo tako što sakupljamo svu potrebnu dokumentaciju koja se tiče carine, prevoza i onoga što je neophodno za selidbe u inostranstvo. Nakon završetka ove procedure baziramo se na istovar nameštaja i ostalih stvari koje je potrebno preseliti. Prvenstveno se vrši zaštita i pakovanje stvari, a onda bezbedan prenos do vozila za selidbe.

Prevoz selidbe Belgija

U zavisnosti od toga da li je odabran kombi prevoz ili kamionski transport, postavljamo upakovan nameštaj i ostalo. Sva vozila za selidbe su namenski predviđena za ove usluge pa tako i fiksiramo ono što selimo, da tokom puta ne bi došlo do pomeranja ili još gore, habanja. Garantujemo vam bezbedne selidbe, bez oštećenja, bez gubljenja stvari i bez problema. Koristimo opremu uz pomoć koje obavljamo siguran prenos od stana do vozila. Isporučujemo stvari na željenu lokaciju i radimo njihovo pakovanje, odnosno montažu u vašem prostoru. Tu smo da odgovorimo na sva pitanja i da nakon vaših instrukcija organizujemo selidbe, precizno i do detalja. Profesionalne selidbe obavljamo i kada su u pitanju selidbe za firme, odnosno pravna i fizička lica.