Transport robe odavno nije nešto što se obavi tako što ćete napuniti bilo koje vozilo stvarima, a onda ih prevesti bez ikakve organizacije na željenu adresu i potom vršiti njihov istovar. Mi smo agencija za selidbe koja ozbiljno shvata ovaj posao, te mu i pristupamo sa visokim nivoom odgovornosti, pouzdano bez prostora za greške. Ako želite da izbegnete sve neprijatnosti i rizike koje amaterski transport robe sa sobom nosi, nećete angažovati amatere, već profesionalna stručna lica koja se ovim poslom bave dugi niz godina i razumeju vaše potrebe. Omogućavamo vam transport robe u Beogradu, ali i van granica ove države, po veoma dobrim uslovima.

Transport robe za firme

Obavljamo prevoz robe koji se odnosi na selidbe inventara bilo koje firme, a šta sve može da obuhvata ova kategorija, vrlo rado ćemo objasniti. Transport sefa, prevoz klavira, transport peći, kao i mašina za skeniranje ili fotokopiranje su samo deo onoga što se nalazi u kategoriji selidba specijalnog tereta. U ovu uslugu su uključeni svi tipovi transporta gde je za cilj da se određeni predmet bezbedno isporuči na željenu adresu. Prilikom izvršenja transporta robe je važno da ne dođe do njenog oštećenja, zbog toga se i radi zaštita i pakovanje stvari. Veoma je bitno posedovati ispravnu opremu koja je namenjena upravo za ovakve poslove. Imati adekvatno vozilo je takođe jako važna stavka, pa bez obzira da li vam je potreban kombi za prevoz ili kamion za selidbe, znajte da mi posedujemo oba.

Transport robe bez problema, uz profesionalni utovar i istovar je ono što nudimo klijentima. Od vas ćemo zatražiti samo neophodne informacije kako bismo detaljno napravili plan za transport. Dobra organizacije je pola obavljenog posla, a mi se trudimo da što preciznije izračunamo svaki potez kako bi naši klijenti bili u potpunosti uvereni da su njihove dragocenosti u sigurnim rukama.