Montaža i demontaža nameštaja

Tokom našeg dugogodišnjeg iskustva u selidbama uvideli smo da postoji velika potreba naših klijenata u pogledu demontaže odnosno montaže nameštaja. Zato, kao deo naše usluge nudimo klijentima i uslugu demontiranja i montiranja nameštaja. Ovakav vid ponude je doprineo da se unapredi kvalitet naše usluge i poveća broj zadovoljnih klijenata.

U pogledu utovara i istovara nameštaja posedujemo svu adekvatnu mehanizaciju. Takođe, opremljeni smo adekvatnim alatom za demontiranje i montažu nameštaja što nam olakšava da posao obavimo na efikasan i bezbedan način. To doprinosi da se tokom tog procesa ne dese eventualne štete po sam nameštaj klijenata. Za celokupan nameštaj klijenta obezbeđujemo osiguranje i snosimo troškove za eventualne štete.

Naš vozni park poseduje moderna vozila koja su adekvatno opremljena za prevoz nameštaja, bez obzira na njegovu veličinu i količinu. Takođe, nudimo vam pomoć tima ljudi koji će na profesionalan i efikasan način obaviti demontažu/montažu i utovar odnosno istovar nameštaja.

Za nas nije prepreka destinacija do koje je potrebno transportovati vaš nameštaj i ostalo pokućstvo. Takođe, nije nam stran način prevoza unikatnog nameštaj, odnosno antikviteti za koje je potreban poseban vid pakovanja. Opremljeni smo i svom neophodnom ambalažom za pakovanje nameštaja, ukoliko to klijent zahteva od nas. Poseban tretman imaju antikviteti i umetnine.
Naši klijenti su često imali zahteve za skladištenjem nameštaja na neko vreme. Za te potrebe nudimo vam posebno opremljene magacine sa 24h nadzorom.

Ponosni smo na veliki broj zadovoljnih klijenata čiji smo nameštaj prevezli kako unutar granica Srbije, tako i u regionu, na evropskom i međunarodnom nivou. Ukoliko je bilo neophodno prevesti nameštaj klijenata do dalekih destinacija, to za nas nije bila prepreka. U te svrhe presudna je naša bliska saradnja sa međunarodnim operaterima. Takođe, nekada je bilo neophodno uključiti više vidova saobraćaja za transport nameštaja klijenata, poput železničkog, drumskog, avio saobraćaja. Sve je to doprinelo da naši klijenti dobiju brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu prevoza.

Svojim klijentima predlažemo najbržu rutu i zajedno utvrđujemo plan puta. Klijenti mogu u sakom trenutku da prate kretanje svog nameštaja do konačne adrese, imajući u vidu da naša vozila poseduju GPS sistem nadzora.

Naše usluge su vam dostupne svih sedam dana u nedelji. Ponosni smo jer se na našoj listi nalaze samo zadovoljni klijenti. Zadovoljstvo klijenta je za nas imperativ.