Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji BiH

Već dugi niz godina se povećavaju zahtevi klijenata za prevozom robe za Bosnu i Hercegovinu. Pored transporta različite vrste robe, sve su veće potrebe klijenata i za selidbama fizičkih i pravnih lica. Do sada smo zabeležila samo pohvale na račun naših usluga.

Pre svega, nudimo vam bezbedan i ugodan prevoz lica, službenika ambasada, privrednih društava, starih lica i osoba sa invaliditetom do svih gradova u Bosni i Hercegovini, poput Banja Luke, Višegrada, Kozarske Dubice, Travnika, Trebinja, Tuzle, Mostara, Mrkonjić Grada, Dervente, Doboja i još mnogih drugih. Do sada smo obavili veliki broj selidbi ali i prevoza lica u različite svrhe, poput izleta, seminara i drugih okupljanja. Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se mnoge škole, domovi zdravlja, vrtići i druga privredna društava. Vozilima upravlaju profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom.

Već dugi niz godina obavljamo usluge transporta robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, sefova banaka, kućnih ljubimaca, posmrtnih ostataka, umetnina i antikviteta i drugo. Veliki broj klijenata je potvrdio naš kvalitet usluga. Za svu vašu robu koju prevozima nudimo osiguranje. U slučaju potencijalne štete, vršimo nadokandu klijentima.

U pogledu transporta robe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Takođe, po potrebi i zahtevu klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja. Za potrebe međunarodnog transporta robe pribavljamo i svu neophodnu dokumentaciju i dozvole. Ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese, pri čemu uključujemo često i železničke operatere zbog adekvatnog i brzog prevoza robe.

U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže, kombi vozila i više vrsta automobila novije proizvodnje. Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skaldišta i magacine koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima.

Iza nas je višegodišnje isksutvo u pogledu selidbi, transporta robe i prevoza lica do Bosne i Hercegovine. Nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz putnika. Na listi naših pozitivnih referenci nalaze se mnoga pravna lica poput banaka, ambasada, škola, vrtića, domova zdravlja i drugi. Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.