Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Crne Gore


Već dugi niz godina dobili smo samo pozitivne reference naših klijenata kada je reč o prevozu putnika, selidbama i transportu robe ka Crnoj Gori.U asortimanu naših uslsuga je transport različite robe do svih gradova u Crnoj Gori. Prepreka nam nije vrsta robe koja se prevozi. U našem voznom parku nalaze se kamioni i kombi vozila koja su opremljena modernim tehnologijama. Između ostalog, vozila poseduju GPS sitem za praćenje kretanja vaše robe do krajnje adrese. Poznati smo i po efikasnoj organizaciji transporta robe, posebno kada je neophodno angažovanje operatera iz različitih vidocva saobraćaja. Pa tako, organizovali smo transport robe do pojedinih destinacija mahom drumskim saobraćajem a onda prebacili robu na voz. Ukoliko je potrebno brzo i efikasno transportovati robu, organizujemo prevoz i putem avio operatera. U pogledu transporta robe ka Crnoj Gori, najviše je bilo do sada zahteva klijenata za transport robe do luke Bar.

Kada je reč o selidbama i ona spada u asortiman naših usluga. Vršimo brzu i ekonomičnu selidbu nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, antikviteta, sefova banaka, umetnina i drugo. Vršimo adekvatno pakovanje robe, demontažu i montažu ukoliko je neophodna, utovar i istovar. Za svu robu garantujemo bezbednost i sigurnost.

Za uslugu međunarodne selidbe u Crnu Goru, za Vas pribavljamo sve neophodne dozvole i obavljamo celokupnu carinsku proceduru.
U našem voznom parku nalaze se kamionio različite kubikaže, kombi vozila.

Prevoz robe do Crne gore, obavljamo svakodnevno i u skladu sa potrebama klijenata. Do sada smo obavili veliki broje selidbi diplomatskih službenika, službenika različitih preduzeća, starih lica . U te svrhe koristimo kombi vozila koja vam pre svega pružaju ugodnost u vožnji i pre svega bezbednost. Naši profesionalni vozači su iskusni u svom poslu i poseduju višegodišnje iskustvo. Prevoz robe i selidbi obavlja se do svih gradova u Crnoj Gori poput Podgorice, Cetinja, Danilovgrada, , Kolašina, Nikšića i primorja - do Bara, Budve, Herceg Novog, Kotora i mnogih drugih a po želji klijenata.

Dostupni smo za vas svih sedam dana u nedelji, 24h. Ukoliko vam je potrebna brza, efikasna i ekonomična selidba, transport robe ili prevoz lica, naša kompanija vam stoji na raspolaganju.