Prošlo je vreme kada ste za bilo kakav prenos nameštaja, dragocenosti ili muzičkih instrumenata, morali da angažujete prijatelje ili ljude koji su u tom trenutku slobodni da vam pomognu. Ukoliko nemate organizovanu profesionalnu ekipu, čitav postupak može biti veoma stresan. Kada je u pitanju selidba klavira, mi smo svesni materijalne vrednosti ovog instrumenta, kao i emotivnog značaja koji on predstavlja za vas. Sigurno ne želite da se prilikom transporta klavir ošteti, a to nas dovodi do toga kakvu zapravo važnost predstavlja profesionalna selidba klavira. Ono što je uključeno u samu selidbu klavira jeste utovar, prevoz i istovar na željenu lokaciju. Koliko god zvuči jednostavno, zapravo treba obratiti pažnju na sve moguće prepreke prilikom samog obavljanja selidbe. Uzimamo u obzir sve potencijalne rizike koji se mogu naći na tom putu, kao što su nezgodni prolazi, uski hodnici, ivice o koje klavir može da udari i zbog toga se u dogovoru sa vama organizujemo i pravimo plan za transport klavira.

Bezbedna selidba klavira

Klijentima je veoma bitno da njihov klavir bude bezbedno transportovan sa jedne lokacije na drugu, što mi i te kako razumemo. Kada se obavlja selidba klavira, prvi korak je zaštititi klavir, bezbedno ga preneti do transportnog vozila, pričvrstiti i potom otpakovati i postaviti na željeno mesto. Za sve ovo koristimo adekvatnu opremu i materijal kojim će se klavir obložiti, što će osigurati njegovu bezbednost tokom selidbe. Posedujemo kombi za selidbe koji je prilagođen za prenos klavira svih oblika i dimenzija. Selidba pianina i ostalih muzičkih instrumenata nam takođe nije strana.

Selidba klavira cena

Tu smo da vam obezbedimo veoma pristupačne cene kada je u pitanju selidba klavira. Radimo na tome da klijenti uvek budu zadovoljni, a dugogodišnje iskustvo je pokazatelj da smo sa razlogom postigli odlične rezultate i opravdali poverenje koje nam ukazujete. Pozovite nas i dobićete sve dodatne informacije kao i pogodnosti koje dobijate kao naš klijent.