Medjunarodne selidbe za Kalifornija i Arizona

Među zahtevima naših klijenata u pogledu selidbe pokućstva i poslovnog prostora, našli su se i zahtevi za selidbom do Kalifornije i Arizone.

Njihova udaljenost za nas je bila samo izazov i u tom pogledu beležimo samo uspeh i zadovoljstvo klijenata. Trudili smo se da se dobro upoznamo sa operaterima drugih vidova saobraćaja, posebno prekookeanskog i avio saobraćaja. Takođe, ostvarili smo blisku saradnju sa agentima za logistiku iz Arizone i kalifornije. Sve to nam je zaista pomoglo da prevezemo robu do krajnje adrese na brz I efikasan način.

Zabeležen je porast u pogledu izvoza iz Srbije ka Sjedinjenim Američkim Državama, a samim tim i potrebe klijenatra za transportom robe. Među tim privrednicima su I mnogi naši klijenti.

Veliki broj zahteva klijenata je bio upravo za transportom robe, selidbi pokućstva i poslovnog prostora do Kalifornije. Takođe, ne zaostaje puno ni broj zahteva za selidbom do Arizone.

Česti zahtevi klijenata za selidbe do Sjedinjenih Američkih Država je dokaz da smo adekvatno upoznati sa transportnom mrežom i najadekvatnijim načinima prevoza. Zajedno sa našim klijentima utvrđujemo adekvatnu organizaciju i plan puta koji je će biti najekonomičniji po klijenta ali i najbrži. Kada je reč o ovakvom vidu prevoza na međunarodnom nivou, za potrebe klijenata pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole.

U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže opremljena najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo.

Takođe, nudimo vam uslugu skladištenja robe na određeno vreme. Na raspolaganju su vam naša skladišta i magacini koja su adekvatno opremljeni za čuvanje robe. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima. Našim vozilima upravlaju isključivo profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom i poznavanjem stranog jezika.

Već dugi niz godina obavljamo transport robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, sefova banaka, kućnih ljubimaca, posmrtnih ostataka, umetnina i antikviteta i drugo. Za svu vašu robu nudimo osiguranje što podrazumeva da u slučaju potencijalne štete, vršimo nadoknadu klijentima.

Deo naše usluge je i pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Na zahtev klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja i ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese u Vašingtonu.
Pre svega, nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz robe do svih država Sjedinjenih Američkih Država a posebno do Kalifornije i Arizone. Za vas smo dostupni u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.