Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Makedonije

Makedonija se nalazi na Balkanskom poluostrvu i kroz nju prolaze vodeće saobraćajne veze, koje ovu zemlju povezuju sa Grčkom i drugim evropskim zemljama. Saobraćajnice svih vidova saobraćaja su razvijene u Makedoniji (drumski, železnički, vazdušni i vodni saobraćaj). Takođe i Skoplje je poznato kao saobraćajni čvor.

Najvažnija železnička linija je pruga na liniji granica sa Srbijom - Kumanovo - Skoplje - Veles - Đevđelija - granica sa Grčkom. Kroz Makedoniju prolaze sledeći Evropski koridori: E65 i E75. U Makedoniji postoji 17 aerodroma.

Sa ovim činjenicama smo upoznati imajući u vidu da dugi niz godina obavljamo efikasan prevoz putnika i transport robe do Makedonije. Pored drumskog, organizujemo i kombinovani prevoz robe do željene destinacije, koristeći sve navedene saobraćajnice u Makedoniji.

U prilici smo da vam ponudimo efikasan transport robe, različite vrste, do svih gradova u Makedoniji, poput: Skoplja, Bitolj, Veles, Kumanovo, Strumica, Tetovo, Kičevo, Kočani, Štip, Ohrid.

Ukoliko vam je potreban transport robe do gradova u Makedoniji, nudimo vam naše usluge efikasnog transporta. Nudimo vam uslugu pakovanje robe na željenoj adresi, utovar/istovar, montaža/demontaža, istovar robe. Takođe, pribavlajmo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole za prevoz robe na međunarodnom nivouz. Za nas nije prepreka vrsta robe koja se prevozi, bilo da je reč o nameštaju i ostalom pokućstvu, poslovnom prostoru, antikvitetima, kućnim ljubimcima, posmrtnim ostacima, sefovima banaka i još mnogo drugih. Ostvarili smo saradnju sa mnogim transportnim agentima u Makedoniji kako bismo prevezli vašu robu u najkraćem mogućem roku. Ukoliko je potrebno, možemo organizovati i kombinovani način prevoza vaše robe, koji podrazumeva angažovanje više saobraćajnih operatera, poput železničkog, drumskog, vodnog i avio operatera.

U našem voznom parku nalaze se vozna sredstva koja su opremljena modernim tehnologijama. Uz pomoć njih, između ostalog možete pratiti kretanje vaše robe do krajnje adrese. Takođe, nudimo vam i skladištenje vaše robe na dogovoreno vreme uz konstantan video nadzor.

Ukoliko vam je potrebna selidba ljudi, službenika ambasada, starih lica, osoba sa invaliditetom, nudimo vam uslugu brzog i udobnog kombi prevoza do svih gradova u Makedonijii.

Vozni park naše kompanije čine vozila novije proizvodnje koja poseduju klima uređaje i drugu opremu neophodnu za putovanja do Makedonije. Nudimo vam ugodnu i pre svega bezbednu vožnju do svih makedonskih gradova. U ponudi su i posebne prikolice za prevoz većeg količine prtljaga.

Vozilima upravljaju isključivo profesionalni vozači koji iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika.
Rezervacija kombi prevoza do Makedonije vam je omogućeno 24h, svih sedam dana u nedelji. Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se kako fizička tako i pravna lica.