Kompletna selidba stvari iz stanova i kuća

Selidba stambenog prostora nekada je zaista stresan posao. Potrebno je čitav nameštaj i drugu robu spakovati pažljivo, utovariti, demontirati/montirati, prevesti i istovariti. Sve to je zaista težak, naporan posao koji svakom čoveku stvara unapred nelagodnost. Zato smo mi tu da preuzmemo sav posao i odgovornost za brzu i efikasnu selidbu vašeg pokućstva.

Naša kompanija vam nudi uslugu brze i efikasne selidbe stambenog prostora na bilo koju destinaciju, kako u okviru Srbije tako i ka inostranstvu. Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu pokretne imovine klijenta će vam sigurno uliti poverenje da nam poverite selidbu vaših stvari.

Obučeni radnici našeg preduzeća, pažljivo će upakovati svu robu, demontirati po potrebi, utovariti, bezbedno i brzo prevesti i svakako istovariti na krajnoj destinaciji. Mi vam garantujemo bezbednost stvari i snosimo odgovornost za bilo kakve evetualne nezgode.

Za nas nije prepreka vrsta robe koja se prevozi. Prevozimo nameštaj, stvari, antikvitite, ali i kućne ljubimce. Naš vozni park opremljen je za sve vrste roba koje se prevoze. Takođe, posedujemo sve vrste ambalaža ili prostora koji su neophodni i pre svega usklađeni sa vrstom robe (životinja) koje se prevoze. Naši radnici su obučeni da adekvatno upakuju i utovare određenu vrstu robe. Zato je i prednost selidbu pokućstva poveriti obučenim ljudima.

U našem voznom parku nalaze se kamioni koji su namenjeni za veću količinu robe koja se prevozi. Takođe, u ponudi su kombi vozila i druga manja vozila.

Naše preduzeće vrši prevoz vašeg stambenog prostora na teritoriji Srbije, kao i van njenih granica. Kada je reč o međunarodnoj selidbi, sve neophodne dozvole su naša obaveza. Ukoliko vam je potrebna dodatna usluga u vidu skladištenja vaše pokretne imovine na neko vreme, stojimo vam na raspolaganju.

Vaše je da odredite destinaciju a na nama da je brzo i efikasno prevezemo do krajnje tačke. Obučeni radnici će ispuniti svaki vaš zahtev u pogledu pažljivog pakovanja nameštaja, antikviteta i druge imovine, efikasnog utovara, montaže/demontaže pojedine robe i istovara iste.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u pogledu selidbe stambenih prostora, bilo pokućstva kuća ili stanova. Veliki broj fizičkih lica i pravnih potvrdiće našu efikasnost u pogledu selidbe. Stojimo vam raspolaganju svih sedam dana u nedelji i tu smo da ispunimo svaku vašu želju u pogledu selidbe stambenog prostora.