Možda ni sami niste potpuno sigurni u to šta sve podrazumeva selidba specijalnog tereta i da li ono što ste planirali da preselite spada u tu kategoriju. Sve što zahteva specijalan pristup, dosta visok nivo zaštite, adekvatnu opremu za sam istovar i utovar, može da se klasifikuje kao selidba specijalnog tereta. Iako je ovo uopštena definicija, mi smo tu da obavimo sve tipove selidbi, odnosno da bezbedno i profesionalno preselimo sve ono što ste nameravali. Svi teški, glomazni i osetljivi predmeti, kao i komadi nameštaja, se kategorizuju kao selidba specijalnog tereta. Za potrebe ove intervencije sve detalje uvek dogovaramo razgovorom sa vama lično. Selidba specijalnog tereta u Beogradu obuhvata sve gradske opštine, ali mi za vas obavljamo selidbe i van granica ove države. Garantujemo vam bezbedan transport i istovar na željenu adresu.

Dobra organizacija za selidbe specijalnog tereta

Dobro organizovan posao podrazumeva da svako zna svoj zadatak i da se adekvatno reaguje u svim situacijama. S obzirom da specijalni teret vrlo često budu zaista teški predmeti koji ne mogu uvek ni da se rasklope, ali ni da se iznesu na vrata, potrebna je specijalna oprema koja će omogućiti njihovo iznošenje kroz prozor, odnosno terasu. Podizanje i spuštanje predmeta treba obaviti pouzdano, bez udara i oštećenja. Prvo što se radi jeste zaštita predmeta koji se transportuje, a zatim postavljanje kaiševa ukoliko je neophodno spustiti ga sa terase kuće ili stana. Posedujemo i specijalna vozila za selidbe, pa tako garantujemo da se predmet neće pomerati prilikom vožnje jer ćemo ga mi pričvrstiti uz pomoć namenske opreme.

Selidba za firme

Takođe pružamo uslugu selidbe specijalnog tereta za firme, gde vršimo transport opreme koja se koristi u proizvodne svrhe, kao što može biti foto-kopir mašina ili razni sefovi, klavir, itd. Tu smo da vam omogućimo bezbedan i profesionalan transport po pristupačnim cenama. Kontaktirajte nas radi svakog dogovora i dodatnih informacijama, pružićemo vam profesionalnu uslugu, pouzdan tretman i siguran transport specijalnog tereta.