Medjunarodne selidbe na celoj teritoriji Holandije

selidbe holand
Map of Netherlands

                                                   Selidba  Holandija

            I pored velike udaljenosti Holandije od Srbije, uspeli smo da ispunimo sve zahteve klijenata u pogledu prevoza putnika i transporta robe. Kako bi se obavila na adekvatan način selidba ili transport robe, uspostavili smo odličnu saradnju sa mnogim agentima iz Holandije. Takođe, bliska saradnja je ostvarena sa mnogim operaterima iz različitih vidova saobraćaja, posebno sa avio, vodnim i drumskim operaterima.

 

medjunarodne selidbe Recta Via

U našoj knjizi utisaka nalaze se samo pozitivne reference klijenata čiju smo robu prevezli do raznih holandskih gradova poput: Amsterdama, Roterdama, Haga, Utrehta, Ajndhovena i mnogih drugih gradova u njihovoj okolini.

Posebna saradnja je ostvarena sa menadžmentom luke Roterdam što nam u mnogome olakšava transport robe i ka daljim destinacijama. Poznato je da je Roterdam, iako drugi grad po veličini, ipak najvažniji saobraćajni čvor što podrazumeva da se veliki obim saobraćaja odvija preko njega.

Luka Roterdam

 

Nudimo vam bezbedan i brz transport robe, kao i selidbe službenika ambasada, privrednih društava,  do svih gradova u Holandiji. Vozilima upravlaju profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom. Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se mnoge kompanije i fizčka lica.

 

Holandska selidba

Već 30 godina obavljamo usluge transporta robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, umetnina i antikviteta i drugo do Holandije. Veliki broj klijenata je potvrdio naš kvalitet usluga. Za svu vašu robu koju prevozima nudimo osiguranje, poznatih i proverenih osiguravajućih kompanija.

                                                                    Pakovanje Selidbe Holandija

U pogledu transporta robe, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Takođe, po potrebi i zahtevu klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu nameštaja. Za potrebe međunarodnog transporta robe pribavljamo i svu neophodnu dokumentaciju i dozvole. Ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese pri čemu uključujemo često i železničke operatere zbog adekvatnog i brzog prevoza robe do krajnje adrese. Pored organizacije samog   transporta robe, pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole za obavljanje efikasnog međunarodnog prevoza

 

Selidba klavira holandija
U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže, kombi vozila, nosivosti od 1-25t. . Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skladišta koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima.

 

Selidba Evropa

Poštovani klijenti, nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz putnika do Holandije. Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji. Pozovite nas ako ste rešili da selite iz Holandije mi ćemo Vas rešiti stresa.