Medjunarodne selidbe za Teksas

Preseljenje u daleke zemlje poput Amerike za nas nije bila prepreka. Njihova udaljenost za nas je bila izazov a pokazalčo se da smo u tom pogledu ispunili uspešno sve zahteve klijenata. Sa ponosom možemo da se pohvalimo da smo uspešno izvršili veliki broj zahteva klijenata u pogledu transporta robe do Teksasa.

Ova druga savezna zemlja po broju stanovnika je na velikoj udaljenosti od naše zemlje. Uprkos toj udaljenosti, trudili smo se da za potrebe naših klijenata pronađemo najbržu rutu za transport robe. Takođe, ostvarili smo blisku saradnju sa operaterima drugih vidova saobraćaja, poput operatera za prekookeanski i avio saobraćaj što nam je omogućilo da ispunimo zahteve klijenata na najbolji mogući način.

Plan puta i samu organizaciju utvrđujemo zajedno sa našim klijentima. Pored toga, deo naše usluge su i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu, demontaža a kasnije i montaža nameštaja, kao i pribavljanje sve neophodne dokumentacije i dozvola za međunarodni transport. Ukoliko je nophodno organizujemo i multimodalni transport robe do krajnje adrese pri čemu uključujemo često i železničke operatere zbog adekvatnog i brzog prevoza robe.

Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se mnoga fizička i pravan lica. Mnogim privrednicima naše zemlje smo u potpunosti ispunili zahteve u pogledu transporta njihove robe do Teksasa.

Već dugi niz godina obavljamo usluge transporta robe različite vrste, kao i selidbe nameštaja i ostalog pokućstva, poslovnog imetka, sefova banaka, kućnih ljubimaca, posmrtnih ostataka, umetnina i antikviteta i drugo. Veliki broj klijenata je potvrdio naš kvalitet usluga. Za svu vašu robu koju prevozima nudimo osiguranje što podrazumeva da ukoliko nastanu potencijalne štete, vršimo nadokandu klijentima.

U našem voznom parku nalaze se kamioni različite kubikaže, kombi vozila i više vrsta automobila novije proizvodnje. Sva naša vozila, opremljena su najmodernijim uređajima. Između ostalog, vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naša skaldišta i magacine koja su adekvatno opremljena za čuvanje različitih vrsta roba. Takođe, ona poseduju video nadzor što vam omogućava da konstantno pratite status vaše robe u magacinima.

Iza nas je višegodišnje isksutvo u pogledu selidbi, transporta robe i prevoza lica do evropskih i prekooekanskih zemalja. Nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz putnika.

Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji.